Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 10 d’octubre del 2013

J.9 Anàlisi del rival: CF Montanyesa, per Adrià Santasusagna (@adrisantaa)




De l’infern al cel

Atenció amb la Montanyesa de Manolo González. En un estiu ha aconseguit passar de patir per mantenir-se a 3a divisió a ser el líder de la categoria. Mantenint l’esquelet de l’equip de l’any passat, la Monta s’ha reforçat amb homes interessants com Marc Pedrola o Roland Garrós. Però atenció perquè els de Nou Barris han recuperat l’esperit golejador de Nils. Si l’any passat va costar que el davanter trobés la porteria rival –tot i ajudar molt en atac- aquest any ja porta 4 gols més que tots els que va fer la temporada passada.

11 de la "Monta" en el partit contra l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat

El Manlleu ha de vigilar molt al groc-i-negre ja que és una de les peces clau de l’equip. Una altra peça clau a l’equip és Sascha, ja recuperat, que torna als terrenys de joc amb gol inclòs. El que va ser referent a l’equip l’any passat, enguany vol tornar a fer gaudir Nou Barris. Però en aquesta Montanyesa renovada no tot és atac. Sota els pals s’hi amaga un gran porter que el Manlleu ja el coneix des de la temporada 2009-2010 quan aquest jugava al club. Es tracta de Tato Burgada. Un porter molt àgil i segur que porta una ràtio de 0,57 gols per partit. Encapçalant el liderat del Zamora del 3div5 ha encaixat 4 gols en els 7 partits que porta l’equip. També cal tenir en compte una peça fonamental de l’equip tant a nivell moral com tècnic: Andrés Borges. El capità dels de Nou Barris va ser un jugador clau la temporada passada en el tram final de lliga arribant a marcar 3 gols decisius tot i ser defensa. Un altre defensa a tenir en compte és Oriol Escabrós que, quan Manolo González ho necessita, es reconverteix en un davanter que pot ser bastant perillós. La temporada passada va marcar 6 gols. Diuen que el millor atac és una bona defensa, no?

La "Monta" es va salvar en el darrer partit la passada temporada / Adrià Santasusagna

La Montanyesa arriba forta però amb una derrota de Copa Catalunya davant el Prat que pot generar dues reaccions ben diferents. La desqualificació de la Monta per la Copa ha de despertar les alarmes del Manlleu ja que, segurament, arribaran amb ganes de reafirmar el seu potencial de joc. Per altra banda podria ser que la derrota hagués tocat l’equip i moralment no estiguessin encara al 100%. De ser d’aquesta manera el Manlleu ho podria aprofitar.

Però no ens enganyem. Els de Manolo González encara no han perdut cap partit i sumen 20 dels 24 punts jugats. Sigui com sigui, el que és cert, és que es viurà un duel molt interessant i on veurem molts bons jugadors sobre el terreny de joc. Tocarà disfrutar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada