dilluns, 21 d’octubre del 2013

"La falta de punteria destrossa el Manlleu"
Crònica del Manlleu 0-1 Pobla de Mafumet

El Manlleu i el seu atac no va poder ni amb la Pobla ni sobretot amb Alberto / Viu el Manlleu

El Manlleu va tornar a perdre al Municipal d'Esports de Manlleu aquest cop contra la Pobla de Mafumet i per 0 gols a 1. No va ser un mal partit dels homes de Jordi Dot, que van portar el pes del partit i van posar les oportunitats més clares de gol, però van marxar amb les mans buides. És evident que hi ha un problema amb els partits a casa i en l'aspecte golejador. Ahir es va veure, i toca reaccionar.

La falta de punteria i sobretot el porter dels visitants, Alberto Varo, van evitar que els manlleuencs puntuessin. El gol de la Pobla va arribar al minut 73, obra de Bertomeu, fent volar així els 3 punts cap a la província de Tarragona.

El partit
1a part

Inici de partit molt intens el que va realitzar el Manlleu. Des del principi del partit l’equip es va fer amb el control del partit i aconseguia associar-se amb fluïdesa al mig del camp. Putxi i Gely controlaven la possessió i servien pilotes perquè homes com Manel Sala o Marc Francolí creessin perill a l’àrea rival. A més, la defensa sustentada per la parella Archi, Fran Erencia, cada dia més sòlida, i un gran Ot van fer que Barragán no hagués d’intervenir en els primers 45 minuts. A la mitja hora de joc el Manlleu ja havia disposat de més ocasions que pràcticament en la resta de partits al Municipal. Fran Erencia a pilota parada i Manel Sala en diverses accions dins de l’àrea van tenir les més clares. El Manlleu va assetjar la porteria visitant en el tram final de la primera part. L’ocasió més clara va arribar al minut 38, amb una errada defensiva que va quedar als peus de Manel Sala però el davanter no va saber aprofitar. Masses ocasions perdonades i empat sense gols al descans.

Uri Martínez lluitant una pilota amb un defensa visitant / Viu el Manlleu
2a part

L’actitud no va canviar a la represa. Des del primer minut l’equip va demostrar que volia els tres punts. Manel Sala i Uri començaven avisant, però es van mostrar, de nou, erràtics en la definició. La força del Manlleu va anar minvant a mesura que avançaven els minuts i la Pobla va fer un pas endavant. Al minut 53 arribava la primera ocasió clara visitant, que va acabar amb un gol anul·lat per possible fora de joc. L’enfrontament es posava cada cop més disputat i, amb un Manlleu amb falta de punteria, les errades es van pagar molt cares. Corria el minut 73 quan una centrada des de la banda dreta arribava al segon pal per un Bertomeu que, a plaer, rematava a boca de canó sense que Barragán hi pogués fer res. Gerra d’aigua freda la que queia sobre el Municipal. L’equip es va bolcar a l’atac en els minuts finals, posant tres defenses, però va aparèixer Alberto Varo. El porter visitant va refusar espectacularment dues arribades de Sergio Ginés i Manel Sala i amb elles totes les esperances locals de sumar algun punt.

Ginés i Fran Erencia van gaudir d'una gran ocasió cada u / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica
Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia (Fortet, 79'), Masó, Putxi, Gely (C), Sergio Ginés, Marc Francolí (Manu Moreno, 83'), Uri Martínez (Iván Fernández, 72') i Manel Sala

Pobla de Mafumet: Alberto Varó, Calavera, Aitor Casas, Del Moral, Miguel Angel, David Diaz, Bertomeu, Bueno (Ali Diakite, 60'), Abel Rita, Jordi Roca (C) (Ivan Jiménez (83') i Kike (Sergi Gestí, 74').

Gols: 0-1, Victor Bertmoneu (73')

Àrbitre: Francisco Cardosa Montesino (Figueres). Regular. Va amonestar amb targeta groga els locals Fran Erencia (20'), Uri Martínez (33'), Archi (78') i Sergio Ginés (82'). Va amonestar els visitants David Díaz (10') i a Alberto Varó (90').

MMVP del Manlleu - Pobla de Mafumet

Els dos integrants de Viu el Manlleu, hem decidit donar els punts a:

3 Punts a... OT BOFILL: Retrobat. Després d'estar un partit desconvocat i no disputar uns bons minuts en els darrers partits que va disputar, el jove lateral del Manlleu va tornar a estar al llindar de la perfecció davant de la Pobla.

2 Punts a... GELY: Comandant. Va ser el líder del mig del camp en el partit. Atacant i defensant, i també va agradar el punt d'arribada que va tenir en algunes ocasions. Bon partit defensivament al costat d'un Putxi que no va tenir el seu millor dia.

1 Punt a... ARCHI: Correcte. Poca feina defensiva, però com sempre, ben executada. Nou gran partit del defensa d'Arbúcies. Tot i això, va veure la cinquena groga i no jugarà la setmana que ve a Figueres.

Les declaracions de Jordi Dot

·"A nivell d'ocasions i a nivell d'atacar penso que ho hem fet bé, ens ha faltat acabar de triar bé l'última passada. El que està clar és que individualment n'hem fallat de molt clares. En el futbol hi ha el tòpic de qui falla al final perd, i avui aquest tòpic s'ha complert".

·"A la primera part podíem anar 1 a 0 i a principis de la segon podies haver fet el segon. Amb això el partit s'acaba, però està clar que les hem de posar a dins i no ho hem fet."

·"Hem competit amb un bon equip i hem generat. A Altres cops com amb la Muntanyesa que vam empatar, sense crear ocasions, però avui n'hem creat i per això estic content".

"Està clar que tenim un problema al Municipal. Hem perdut 4 dels 5 partits disputes i és una dinàmica que hem de canviar. Ara toca centrar-nos en el proper partit i anar treure si o si els 3 punts de Figueres".