Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 27 de setembre del 2013

Prèvia J.7: AEC Manlleu - CE Europa





Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu





Nova jornada, nous reptes. Després de la molt bona victòria de la setmana passada a Castelldefels, el Manlleu busca aquest diumenge la primera victòria al Municipal de la temporada davant d'un dels grans de la categoria i del futbol català.

La radiografia de l'equip:
Amb la victòria entre cella i cella arriben els homes de Jordi Dot en el partit contra l'Europa. Amb la tranquilitat i confiança que va deixar la victòria a Castelldefels la ratxa es vol allargar i donar una alegria als aficionats manlleuencs.

El principal punt negatiu pel Manlleu per disputar el partit contra els barcelonins és la baixa de Putxi. El migcampista va ser expulsat en el darrer partit i es perdrà el de l'Europa per sanció. Un jugador que aporta molt a l'equip tant ofensivament com defensivament, però ja sabem que això no acostuma a preocupar-li molt a Jordi Dot ja que quasi sempre sap trobar la solució correcta.

A Castelldefels l'equip va buscar seguir jugant el joc que li agrada jugar, el joc per terra i renunciar a les pilotades tal i com per exemple, es va abusar el dia del Gavà. Si es troba aquest joc per terra el Manlleu ha de ser un equip més que temut.

Encara amb la baixa de Manel Sala, la setmana passada es va veure gol amb dos jugadors diferents, Sergio Ginés i Fran Erencia. S'ha de seguir trobant el gol que t'han ha costat cercar i que cada gol porti encara més confiança a un equip que necessita els gols per sobreviure.
Al davant, l'Europa, un rival que posa les coses molt difícils, però que per exemple, en les últimes dues temporades el balanç és de dues victòries pel Manlleu i dos empats.

Diumenge, gran duel entre dos dels grans de la categoria. Emoció i futbol segur que no hi faltaran en una nova gran tarda de futbol català.

El nostre 11 titular:


·Iván Fernández per Putxi, obligat. Com hem comentat, Putxi queda fora del partit per sanció. Al seu lloc apostem per Iván Fernández, que venia de jugar molt bons minuts finals els últims partits. Valoràvem també la opció de posar Masó al mig, però considerem que el paper d'aquest com a lateral és molt bo.

·Gely, mitjapunta. El vam veure a Castelldefels en aquesta posició i li pot donar més arribada a l'equip. Es mou molt bé en aquesta línia i a més a més inicia ell amb precisió la pressió a l'equip visitant. Pot jugar aquí gràcies a l'arribada del polivalent central Fran Erencia.

·Han d'explotar les bandes. Tant Sergio Ginés com Marc Francolí mica en mica van agafant el seu joc. Cada partit fan un passet més cap al seu millor moment de forma. Aquests són partits els quals hauríen d'aparèixer i amb força per tirar del carro.

·Uri ha de confirmar el seu bon moment. Novament apostem per Uri Martínez com a home referència. La seva velocitat i agilitat porten certs problemes a la defensa contrària i porta uns partits els quals ha disputat molt bons minuts. Ha de confirmar el seu bon estat de forma i sobretot necessita el seu primer gol en Lliga per acabar d'agafar el seu rol, el rol de ser un dels golejadors de l'equip.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada