Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 26 de setembre del 2013

J.7 Anàlisi del rival: CE Europa , per Àngel Garreta (@angelgarreta)



Inici de lliga de l'Europa i objectius

L'Europa i el seu entorn social viuen l'inici de temporada més tranquil dels darrers dotze anys. Haver posat fi a la necessitat de jugar un play-off per tornar a sentir el pes històric de l'entitat ha provocat que l'ànim del soci i aficionat estigui més calmat i més sintonitzat amb l'equip que al llarg de la darrera dècada.

Enguany el conjunt dirigit per Pedro Dólera (que serà el tècnic amb més partits dins la història de l'Europa només aconseguint finalitzar aquesta temporada) aspira a repetir èxit i l'objectiu del club és acabar la lliga en qualsevol posició dins els quatre primers. Per tal d'aconseguir-ho el tècnic ha aconseguit retenir gairebé el 100% del bloc titular de la temporada passada, reforçant cada línia -menys la porteria- amb una o dues peces barreja de joventut amb progressió i veterania amb experiència contrastada.

11 del CE Europa / www.ceeuropa.cat - Àngel Garreta


L'entitat de la Vila de Gràcia ha signat les millors quatre jornades inicials dels darrers 29 anys a Tercera Divisió -dotze de dotze en punts- i ha patit dues derrotes seguides en els dos darrers duels. En aquest primer tram inicial de lliga el conjunt gracienc ha posat de manifest disposar de més profunditat de banqueta. Els jugadors, per nom que tinguin, no tenen assegurat sortir de titular cada diumenge i la competència per diferents posicions del camp està garantida.

Un dels objectius que el cos tècnic s'havia plantejat per aquesta temporada és poder tenir totes i cadascuna de les demarcacions del camp doblades. Així doncs, tant per laterals o extrems d'una i altra banda, així com centrals o davanters centres, l'equip escapulat compta, mínim, amb un parell d'efectius a disposició. La plantilla gracienca és, però, més curta que fitxes que l'any passat, disposant d'exactament 20 jugadors.

El capità Cano (dreta), no podrà jugar a Manlleu per sanció / ceuropa.cat - Àngel Garreta


Fer-se fort a casa i intentar aconseguir els punts amb un estil de joc més vistós de cara al públic és la missió que l'equip buscarà consolidar davant el soci gracienc. Fora de casa, la combinació de sortir des del darrere amb el joc directe i els canvis d'orientació serà l'aposta més habitual d'un quadre de jugadors molt permeables a les mínimes i puntuals variacions d'un sistema de joc flexible que va ser clau en l'èxit de la temporada passada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada