Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 12 de setembre del 2013

1X1, J4: Santboià - Manlleu


Santboià 1-2 Manlleu


Barragán: Innecesari. Va passar molt desapercebut, una gran notícia per l’equip i que parla bé del seu treball defensiu. En el gol no hi podia fer res.

Ot: Constant. Sempre atent i encertat, continua la seva evolució i es va consolidant a la banda dreta de la defensa manlleuenca.

Archi: Segur. Un mur per la davantera local. Es va imposar en tot moment als rivals, tot i que l’únic error defensiu podria haver sortit car.

Gely: Líder. El capità es va mostrar segur i guiant a tot l’equip des de la defensa. Sempre parlant amb els seus jugadors i situant-los a lloc, és peça clau.

Manu Moreno: Distret. Es va veure superat per Jordi Martínez en el gol, però el lateral esquerra va fer un bon partit en línies generals.

Putxi: Ànima. Com sempre, a tot arreu. El mig del Manlleu és on faci falta per ajudar al marcatge, cobrir les espatlles i ser el primer en començar la jugada.

Masó: Benvingut. El retorn a l’onze inicial és una gran notícia per l’equip. A més, torna en una posició nova, el mig del camp, on aporta capacitat tècnica i qualitat a l’equip.

Francolí: Reconvertit. Va mostrar haver-se adaptat molt bé a la nova posició, controlant el joc i afavorint a la combinació. La seva experiència i capacitat tàctica aporten un valor afegit.

Uri: Atrevit. Cada cop més desinhibit en aquesta nova categoria, l’atacant de l’AEC Manlleu va completar els seus primers 90 minuts i en un gran nivell. El seu millor partit.

Sergio Ginés: Incombustible. Sacrificat per l’equip, corrent la banda amunt i avall i a la vegada capaç de crear perill a l’àrea rival. Partit molt complert de Ginés.

Manel Sala: Estrella. Gran partit del davanter manlleuenc. No només pel fet de marcar els dos gols que donen els tres punts, sinó pel seu gran repertori de moviments. En especial, el de baixar pilotes d'esquena a porteria, amb això, sens dubte el millor de la categoria.

Seuma: Desapercebut. En moltes ocasions no es veu sobre el terreny de joc, però el seu treball fosc sempre ajuda a l’equip. Va entrar al camp amb empat al marcador i l’equip va remuntar.

Ivan Fernández: Revulsiu. Entrant al final, va jugar uns bons minuts, donant aire a l’equip i arribant a l’àrea rival amb perill.

Fortet: Testimonial. Va entrar al tram final al lloc de Manel Sala i pràcticament no va ni intervenir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada