Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 14 de setembre del 2013

Prèvia J5: AEC Manlleu - CF Gavà






Segueix-lo al twitter:
@ViuelManlleu




La setmana dels 3 partits conclou aquest diumenge. El Manlleu rep el Gavà al Municipal, amb la intenció d'encadenar la segona victòria consecutiva i començar a mirar cap amunt. La victòria de dimecres al camp del Santboià dóna moral a l'equip de Jordi Dot després de les tres dolentes primeres jornades. Tot i això, d'aquest partit se'n treu una conclusió negativa: La lesió de Manel Sala, que pateix un trencament fibrilar a la zona de la cuixa i estarà 3 setmanes de baixa.

Aquest diumenge, un Gavà molt jove arriba a Manlleu amb la intenció de donar la campanada. Ahir al bloc, el mestre @havokcfgava ens publicava un article sobre l'equip que es trobarà demà el Manlleu al davant. El podeu recuperar aquí.


El jugador més gran del Gavà només té 24 anys / Àlex Gallardo





Radiografia de l'equip:
El Manlleu busca la primera victòria al Municipal. Jordi Dot i els seus jugadors volen seguir el camí que es va seguir dimecres a Sant Boi per aconseguir l'objectiu.
Dimecres vam veure un Manlleu molt atractiu, que volia i sabia jugar la pilota pel terra, tenir paciència i sabent que ja arribarien les ocasions. Així ho va fer i el resultat final va ser positiu.

A més a més, sembla que el pas a jugar del 4-2-3-1 a jugar amb el 4-3-3 també té més efecte dins del terreny de joc. Marc Francolí i Ramon Masó poden jugar al mig i això fa que el Manlleu pugui jugar amb una zona de mitjos més tècnica i no tant física. Això en la gran majoria de favor pot ser un punt a favor pels manlleuencs.

De cara a diumenge, el Manlleu ha de seguir apostant per aquest joc combinatiu i saber tenir paciència fins que arribin les ocasions. 

La baixa més destacada que té Jordi Dot és Manel Sala. Després de fer un doblet a Sant Boi, el davanter va haver de marxar subsituit per unes molèsties a la cuixa. Finalment, després de practicar-se proves s'ha determinat un trencament fibril·lar, una lesió que l'allunyarà dels terrenys de joc unes 3 setmanes.


Pronòstic alineació Viu el Manlleu:



  • Repetim sistema. Com hem comentat anteriorment, el 4-3-3 ha funcionat bé en els partits contra el Cornellà i el Santboià. Jordi Dot no té perquè canviar de sistema i pot tornar a apostar per aquest més ofensiu.
  • Masó i Francolí agafant la batuta. Dos homes de banda com són Masó i Francolí s'han fet un lloc al mig del camp. El mig del camp més tècnic que pot tenir el Manlleu amb un clar objectiu: tenir i fer jugar la pilota.
  • Fortet i Uri, al davant. L'estrebada de Manel Sala aquest divendres fa que Fortet tingui números d'entrar a l'onze titular. Acompanyat a les bandes per Sergio Ginés i Uri Martínez, tots dos en un bon moment de forma. Segurament entre els tres jugadors d'atac s'aniran intercanviant sovint les posicions de l'atac.

El partit entre el Manlleu i el Gavà es disputa demà diumenge 15 de setembre a les 17h al Municipal d'Esports de Manlleu. L'àrbitre del partit serà el senyor Cristian López Carballo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada