Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 6 de setembre del 2013

PRÈVIA J3, AEC Manlleu - UE Cornellà









Segueix-lo a @ViuElManlleu










1 punt en dues jornades i arriba el gran favorit de la #3div5, el Cornellà. Un equip dissenyat per estar a dalt i amb incorporacions de luxe que el postulen com a gran candidat al títol. Aquí podeu recuperar l’anàlisi fet per @JorgeVazLaf de l’equip verd. Però s’enfronten al Manlleu, un dels equips més difícils de batre i en un dels camps més complicats de la categoria. Veurem què passa en el que té la pinta de ser un dels grans partits de la jornada.


Radiografia de l’equip


Com bé hem dit al principi, un empat és tot el premi que ha obtingut el Manlleu en aquest inici de lliga. Dos partits, però, amb sensacions diferents. Contra el Terrasa l’equip va ser capaç de portar el pes del partit i crear força perill, però errades defensives puntuals van condemnar a l’equip. La setmana passada, en canvi, amb un defensa més consolidada, els homes de Jordi Dot no van aconseguir fer-se amb el domini del partit i generar cert joc ofensiu fins els darrers minuts, quan l’equip va buscar el gol de la victòria. Dos partits, impressions diferents, però que fan d’aquest complicat partit una oportunitat immillorable per estrenar-se en l’apartat de victòries de la millor manera possible i donant una gran empenta moral.

No hi haurà molts canvis en els jugadors disponibles per a Jordi Dot. Masoliver va entrant a poc a poc, però la seva presència sembla complicada, mentre que Ramon Masó ultima ja la seva recuperació per tornar i pot entrar a la convocatòria. Així doncs, podem trobar un onze molt semblant al del Masnou.


Pronòstic alineació Viu el Manlleu



Ens decantem pel mateix onze que va començar al Masnou, amb les següents alternatives possibles:

  • Uri Martínez pot ocupar el lloc de Fortet. El gol és un dels problemes en aquest tram inicial de temporada i Uri pot servir de revulsiu.
  • Seuma i Iván Fernández es disputen un lloc al mig del camp, tot i que el perfil més treballador i constant ens fa apostar pel jugador de la pedrera.



Les claus del partit

  • Trobar gol. Podríem dir que és el principal problema des de la pretemporada. Ja contra el Vic no es va trobar la manera d’aconseguir marcar i, tot i que contra el Sant Andreu l’equip va aconseguir remuntar un gol desfavorable, les sensacions en aquests dos partits de lliga no són positives de cara a porteria.
  • Acumulació de talent al Cornellà. Han perdut jugadors com Enric Gallego o Boris Garrós, però han arribat homes de gran qualitat com Óscar Muñoz, Roger Matamala o el ja conegut Baruc Nsue. S’haurà de fregar la perfecció durant els 90 minuts per aturar tanta capacitat creativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada