dimarts, 10 de setembre del 2013

1X1, J3: Manlleu - Cornellà

Manlleu 0-1 Cornellà

Barragán: Salvador. En un gran partit va tornar a sortir el gran porter que és Dani Barragán. Gran actuació en un segona part en la que va evitar dos gols clars del Cornellà.

Ot Bofill: Creixent. Cada cop més assentat a l’equip, és el segon partit que juga els 90 minuts. Tot i que el córner del final del partit ve precedit d’un excés de confiança seu, la progressió segueix sent molt bona.

Archi: Intens. Marcant a l’home sempre i mantenint un alt nivell defensiu, el defensa manlleuenc va mantenir a ratlla l’atac rival.

Gely: Correcte. Juntament amb Archi tenia una de les feines més dures del partit, que s’hagués complert a la perfecció si no hagués arribat el fatídic gol de l’últim minut.

Manu Moreno: Paparra. Bona actuació al lateral esquerra d’un Manu que partit rere partit es reivindica en aquesta posició.

Putxi: Servicial. Sempre disponible per a qualsevol ajuda o necessitat de l’equip, apareix Putxi per resoldre’l. Va tenir feina amb Baruc i Muñoz, però va respondre.

Seuma: Entrega. El canvi de sistema dissenyat per Jordi Dot el va dotar d’un acompanyant més al mig del camp i el seu treball va ser, com sempre, innegable.

Francolí: Fosc. Recol·locat en el centre del camp, va perdre la qualitat que dóna a la banda i va haver de sacrificar-se per l’equip.

Ginés: Desencertat. Dels jugadors més incisius durant tot el partit, però erràtic en la definició. A les seves botes va estar l’ocasió més clara del partit, a pocs minuts d’acabar, però va marxar alta.

Uri Martínez: Alegre. Bons minuts de la nova incorporació, que es va mostrar actiu i amb ganes de fer coses. Cal seguir en aquesta línia.

Manel Sala: Insistent. Mai se li podrà retreure la seva entrega i la capacitat de treure petroli d’on no n’hi ha, però moltes vegades es troba massa sol a dalt i es fa molt difícil convertir ocasions de perill.

Ramon Masó: Reubicat. Va ser una de les bones notícies de la jornada, el retorn d’un home important. Ho va fer al mig del camp, posició on pot agafar protagonisme aquesta temporada.

Fortet: Revulsiu. 10 minuts són els que va disputar el davanter manlleuenc però fent un bon paper. Va estirar a l’equip i va coincidir amb les millors ocasions de la segona part.