Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 20 de setembre del 2013

Prèvia J.6: UE Castelldefels - AEC Manlleu






Segueix-lo al twitter:
@ViuelManlleu





Dolgut arriba el Manlleu en la seva visita al camp d'Els Canyars per jugar contra el Castelldefels. Després de la derrota novament in extremis del passat cap de setmana a casa davant del Gavà, el Manlleu torna a està "obligat" (tot i que no agrada dir-ho) a treure alguna positiva a domicili.
Un Manlleu que té una novetat important a la plantilla, l'arribada del tant desitjat central. Es tracta del corpulent Fran Erencia, ex del Sant Andreu i que el recordem recentment pel seu pas pel Santboià. Sens dubte reforç de luxe per la plantilla de Jordi Dot.

La radiografia de l'equip:
Oblidant el partit del passat cap de setmana, el Manlleu arriba a aquest partit amb la necessitat de sumar 3 punts que donarien molta tranquil·litat. 
El principal trencaclosques per l'equip manlleuenc serà trobar porteria contrària. Sabem que amb la sensible baixa de Manel Sala veure porteria està sent un corcoll, però això s'ha treballat bé i jugadors com Fortet o Uri Martínez han de començar a trobar el seu rol golejador.

Partit complicat contra un rival complicat. Un Castelldefels que arriba el partit sense conèixer la victòria en aquesta lliga i amb unes necessites imperials per aconseguir la primera.

El Manlleu ha d'intentar trobar el seu joc, aquell amb el qual tant còmode es va sentir en el partit contra el Santboià. Jugar la pilota pel terra, sense excesives precipitacions i sent pacient. Aprofitar com no el joc per les bandes i sobretot, sobretot, rematar. Trobar el gol. 
Ens repetim prèvia rere prèvia, però el Manlleu ha de trobar el gol que tant trobar a faltar.

El nostre 11 titular:



  • Fran Erencia, tituar. Bon fitxatge de Fran Erencia pel Manlleu. Central corpulent i contundent. Apostem perquè entri a l'onze titular i, de retruc, enviar a Gely al mig del camp.
  • Ramon Masó per Manu Moreno. No és qüestió de caràcter ni d'actitud, però pensem que és important tenir un lateral amb continua projecció atacant. Ot no puja gaire per la seva banda, però no se li pot trencar el bon moment de forma. Masó és un jugador que té molt bona arribada.
  • Francolí, extrem pur. És la seva posició natural, més que no pas de migcampista. A la banda pot donar més de si, a més podent intercanviar-la sovint amb Sergio Ginés. Dos extrems de "por", però que han d'acabar d'explotar.
  • Uri, referència atacant. Recuperat totalment de les seves molèsties al genoll, esperem que Uri aconsegueixi donar més aire a un atac manlleuenc mermat per l'abscència de Manel Sala. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada