Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 19 de setembre del 2013

J.6, Anàlisi del rival: UE Castelldefels , per Carlos de Frutos ( @CarlosdeFrutos )




CANVI DE REGISTRE

Tot i la seva condició de ‘clàssic contemporani’ a la categoria, hi ha participat en 10 de les últimes 11 edicions, la UE Castelldefels ha viscut en els darrers nou mesos tot un seguit de canvis significatius a nivell estructural i esportiu que impliquen l’assumpció d’un lògic procés d’adaptació, fase en què els d’Els Canyars són plenament inmersos a hores d’ara.

El projecte mariner d'enguany presenta força novetats respecte l'anterior començant per la banqueta, ja que Dani Fernández, jove tècnic olesà de 34 anys, ha reemplaçat Eloy Martínez. Fernández, un reconegut estudiós del món del futbol, procedeix del Cadet de Divisió d'Honor del RCD Espanyol, entitat en què ha militat les darreres cinc campanyes. També ha estat Seleccionador Català infantil i cadet.

El Castelldefels serà un rival dur de batre / Àlex Gallardo - uecastelldefels.es

La convulsa però creixent lliga 12-13, en què els grocs van ser capaços de redreçar el rumb a temps per a concloure en una més que meritòria 13ª posició, ha marcat el nou camí a seguir, basat en la confecció d’un bloc eminentment jove ben complementat amb veterans de nivell. Homes com August Conesa, Sergi Pastells, Arnau García, Pol Roigé, Xavi Roselló o l’osonenc Guillem Roquet ‘Roky’, tots ells entre 18 i 21 anys, volen créixer al costat d'il.lustres com l’avi de la categoria, Jorge Sánchez, ja amb els 40 anys complerts, i d’altres habituals de la Tercera i de categories fins i tot superiors com el porter Pociello, José Santos, Josué, Uri, Gilberto o Cervantes.

Jorge Sánchez és el jugador més gran de la categoria / Àlex Gallardo - uecastelldefels.es


Les excel.lents sensacions que va deixar la pretemporada ‘oficial’, el Castelldefels va eliminar amb ‘honors’ Europa i Sant Andreu de la Copa Catalunya, s’han vist un xic aigualides en un inici de lliga dubitatiu encara que també força exigent calendari en mà. Així, el punt obtingut diumenge a Cerdanyola, després de tres derrotes consecutives, ha estat entès pel cos tècnic com el de la necessària ‘inflexió’ en positiu d’un estol de jugadors amb molt de marge de progressió i conjunció. Recuperar la seva millor versió, basada en una forta i ordenada pressió acompanyada de circulació de pilota criteriosa i velocitat als metres finals, és el primer objectiu d’un bloc que a partir d’aquí cercarà imperiosament el seu primer triomf de la temporada.
PD: trobarem molt a faltar la calidesa i humanitat d’en Pep Prat, sens dubte la ‘cara’ més clàssica i entranyable del Manlleu en les seves visites a Els Canyars. Va ser un honor compartir xerrades amb ell abans i després dels encontres. Descansa en pau, Pep!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada