Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 18 d’octubre del 2013

Prèvia J.10: AEC Manlleu - CF Pobla de Mafumet




Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu







Després de dues sortides consecutives, el Manlleu jugarà novament al Municipal d'Esports, aquest diumenge a les 17h davant la Pobla de Mafumet. Els manlleuencs arriben en bona línia a aquest partit, després de 4 jornades consecutives sense conèixer la derrota (2 empats i 2 victòries) i amb la intenció de prolongar aquesta ratxa i mirar encara més cap amunt. 

Al davant, un rival històricament complicat, que no posarà les coses gens fàcils, tot i ser un pèl irregular i no haver acabat d'arrencat bons resultats en aquest inici de temporada.

La radiografia de l'equip:
Després del bon punt aconseguit el passat cap de setmana al camp del líder, la Muntanyesa, el Manlleu arriba a aquest partit amb les piles ben carregades. 
La principal baixa dels manlleuencs per aquest partit serà la del seu entrenador, Jordi Dot, que ha estat sancionat amb 2 partits per la seva expulsió el passat diumenge. Pel que fa al conjunt de la plantilla, tots els jugadors estaran disponibles, excepte el ja conegut Juanjo.
Una plantilla que estarà al complet per afrontar un partit molt important per tots ells, on la victòria significaria un cop de puny sobre la taula perquè tothom sàpiga que el Manlleu està allà i lluitarà per estar-hi fins al final.
I per aconseguir-ho, tornar a jugar com un bloc és molt important. Tornar a fer forts els punts claus de les últimes jornades: defensa incontestable, un mig del camp amb Putxi i Gely com a líders de l'equip, i al davant aconseguir la màxima efectivitat del millor Manel Sala. 
Partit complicat contra un rival complicat, però que el Manlleu pot treure correctament endavant.  Jordi Dot recupera a Marc Francolí que podria entrar a l'onze titular.
El partit, diumenge a les 17h, al Municipal d'Esports de Manlleu.

El nostre 11 titular





·Moviments per l'entrada de Marc Francolí. Apostem per Marc Francolí d'inici, i això pot afectar a l'equip. És a dir, en aquest cas el sacrificat pot ser Seuma, i que el Manlleu jugui amb un 4-2-3-1 amb Putxi i Gely al doble pivot. Però pot haver un altre opció...

·Pot caure Uri Martínez. En cas que entri Marc Francolí a l'onze titular, el sacrificat també podria ser Uri Martínez. Tot i que ho creiem menys probable per la bona dinàmica que porta. Però, seria una opció. A no sé que...

·No entra Marc Francolí. L'altre opció seria que Marc Francolí sortís des de la banqueta. Aleshores no hi hauria sacrificats i es sortiria amb Seuma i Uri Martínez des de l'inici. Veurem que decideix finalment Jordi Dot.

La temporada passada...
Manlleu 1-0 Pobla de Mafumet (Manel Sala), 7 d'abril del 2013, jornada 31
Victòria en una de les primeres finals de la campanya passada. Un solitari gol de Manel Sala donava 3 punts a un Manlleu que cada cop veia més a prop el somni del playoff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada