Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 3 d’octubre del 2013

J.8 Anàlisi del rival: Cerdanyola FC per Mireia Sanz (@mireiasanz)




Un debutant molt perillós

El Cerdanyola Futbol Club arranca enguany una temporada històrica per l’entitat, debutant en una categoria mai coneguda pels verd i blancs, la Tercera.
Per afrontar aquest repte, el conjunt de Toni Carrillo, que suma la seva sisena temporada al front del primer equip, ha reforçat les seves línies amb jugadors experts en la categoria: Gerard Sanz, ex de la Grama, Jaume Mañosa, provinent del Vilanova, Quim Solano, del Vilassar, Velillas, exjugador del Júpiter, Bruno, del juvenil del Vilassar i Erik, que s’incorpora com a segon porter.

Plantilla del Cerdanyola / www.cfc.cat
L’equip, el club i l’afició encaren l’any amb molta il.lusió i esperant gaudir al màxim de la categoria. La darrera campanya, els verd i blancs van sumar xifres inesperades, sense conèixer la derrota fora de casa, i defensant molt bé tots els partits a La Bòbila.
Tot i ser novells a Tercera, els verd i blancs estan aconseguint bons números en l’inici de la competició, amb tres victòries, dos empats i dos derrotes, situats en la novena posició de la taula. El Cerdanyola FC rep al Manlleu amb la recent derrota a casa de la Montanyesa per 3-0, però recordant el seriós partit del Nou Sardenya, on els verds es van imposar per 1 a 3, amb un dels gols més comentats del cap de setmana, el segon de Fernando Velillas (3r del CFC), on el davanter es va inventar una jugada de crack, driblant als defenses i superant al porter per marcar el que seria el gol del partit i la jornada.

El Cerdanyola arriba al partit després de perdre contra la Montanyesa (3-0) / cfc.cat 

Copa Catalunya
La victòria a Primera Catalana la temporada passada va obrir les portes a participar en la Copa Catalunya, una gran competició que segueix fent somiar als aficionats verd i blancs. El Cerdanyola FC va superar la primera fase a la Gramanet als penals, a l’acabar el partit amb empat a 2. La segona fase, contra l’UE Vilassar, va acabar amb un 1 a 1 al marcador i, novament, els penals van decidir l’eliminatòria caient a favor del CFC.
Ara, el proper dimecres 9 d’octubre a les 20.30h el Cerdanyola FC rep al Rubí en una nova eliminatoria de la competició.

La TwitterPorra
Convidem a tots els aficionats del Manlleu a participar en la Twitter porra que organitza cada jornada el CFC. Tant sols heu de posar el vostre resultat amb el hashtag #PorraCFC8 I creuar els dits!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada