Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 24 d’octubre del 2013

J.11 Anàlisi del rival: UE Figueres per Lluís Ribera (@llribera)



El Figueres inverteix la dinàmica

El Manlleu visita aquest diumenge (17 h) l'Estadi de Vilatenim, on el Figueres ha perdut la solidesa que hi va mostrar durant tota la temporada anterior. Amb el record de l'1-1 de l'exercici passat, amb gol inclòs de l'incansable Baruc, el conjunt osonenc va ser dels pocs de la categoria que va rescatar algun punt del fortí empordanès. Si el curs passat el Figueres va acabar allargant una ratxa d'imbatibilitat a casa de 31 partits seguits sense perdre, des del novembre del 2011, en aquest, però, la fortalesa de Vilatenim s'ha trencat. Amb Arnau Sala l'equip guanyava a casa el que perdia a fora, i aquesta vegada amb Xavi Punsí –tècnic ajudant l'any passat– la dinàmica s'ha invertit: són més productius a domicili que davant la seva afició. Com a locals, els unionistes només han guanyat un dels cinc partits disputats –l'única victòria amb gol a l'últim minut contra el Terrassa–, si bé bona part dels rivals han estat candidats a l'ascens, com Palamós, Cornellà i Europa.



11 de la UE Figueres / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


Aquesta temporada el Figueres ha patit pocs canvis, amb la filosofia continuista de Punsí a la banqueta. De sortides, no n'hi ha hagut cap d'inesperada ni traumàtica, i en el capítol d'arribades s'han apuntat a l'equip els exolotins André Mabil i Ivan Cristino, Bernat Puig (Vic), Àlex Arimany (Peralada) i l'actual pitxitxi de l'equip amb tres gols Bonaventura (Banyoles). Davant les múltiples baixa per lesió que ha tingut la Unió en aquest inici –el diumenge passat en tenia vuit–, l'extrem Alberto Jiménez s'han incorporat a l'equip per substituir Arimany, que aquesta setmana ha estat operat d'un trencament de lligaments encreuats del genoll. Els maldecaps de Punsí en forma de lesió també han permès comprovar la projecció del juvenil Joan Pujol a la defensa, un dels joves valors del planter.

El duel d'aquest diumenge de ben segur que acollirà una gran entrada perquè abans del partit (15.30 h) hi haurà la presentació de tots els equips de futbol base del club figuerenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada