Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 4 d’octubre del 2013

Prèvia J.8: Cerdanyola FC - AEC Manlleu





Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu






El Manlleu encara el primer dels dos desplaçaments consecutius al camp del Cerdanyola aquest diumenge. Partit complicat davant un rival complicat, que tot i ascendir aquest any a Tercera Divisió posarà les coses molt difícils, tal i com el seu inici de competició així ho indica.

La radiografia de l'equip
Ple de confiança arriba el Manlleu en aquest partit. Dues victòries consecutives davant Castelldefels i Europa donen ales a un equip que no va tenir un bon inici de lliga. 
Després de la darrera victòria a casa, ens podíem esperar pocs canvis en l'alineació de Jordi Dot pel partit de Cerdanyola, però les lesions i sancions obliguen a fer retocs.
D'entrada torna Putxi després de cumplir un partit de sanció, i es perdran el partit Marc Francolí per lesió i Òscar Gely per sanció. La bona notícia arriba amb el nom de Manel Sala, que podria tornar a disputar minuts després de la seva lesió al camp del Santboià i perdre's tres partits de lliga.

Tot i això, Uri Martínez tornarà a ser el davanter manlleuenc per diumenge. Passa per un gram moment de forma i això s'ha d'aprofitar. Només li falta marca el seu golet perquè acabi d'agafar una plena confiança i que es converteixi en una peça clau en els esquemes de Jordi Dot.

Sumar 3 punts al camp del Cerdanyola seria un bon propulsor per apuntar cap a les posicions nobles de la classificació i tornar a mirar cap amunt, i deixar enrera el mal inici de campanya. A més a més, l'equip arribaria molt confiat per visitar la setmana següent el camp del líder, la Montanyesa.

Existeixen molts punts claus pels quals el Manlleu ha de passar per treure un bon resultat de la Bòbila de Cerdanyola. Hem comentat el punt d'Uri Martínez, però no ens agradaria deixar-nos cap com per exemple el bon estat de forma de Barragán, la parella Archi-Fran Erencia, la tornada de Putxi o aprofitar bé la qualitat dels homes de banda. Tots aquests i tots els rols que forma cada jugador dins de l'equip, seran claus per superar diumenge el Cerdanyola i aconseguir la tercera victòria consecutiva.

El nostre 11 titular



·Manu Moreno per Francolí. Baixa obligada de Marc Francolí pel partit a Cerdanyola per la lesió a la planta del peu que va patir diumenge passat contra l'Europa. Apostem perquè entri Manu Moreno al lateral, i Ramon Masó passi a jugar d'extrem. És la millor opció que podria manejar Jordi Dot per tal de trobar l'arribada que es busca per les bandes.

·Torna Putxi. Després de l'expulsió a Castelldefels i perdre's el partit contra l'Europa, Putxi tornarà a l'11 titular del Manlleu. Formant parella amb Seuma, seran dos jugadors durs a pelar i un dels punts forts de l'equip.

·Iván Fernández novament a l'onze de retruc. Si la setmana passada entrava com a titular per l'expulsió de Putxi... diumenge hi pot entrar per la vermella que va veure Gely. Bon partit el que va fer davant el conjunt barceloní com a pivot, diumenge actuaria de mitja punta. Jugador amb molta arribada a l'àrea i es pot complementar bé amb Uri Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada