Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 11 d’octubre del 2013

Prèvia J.9: CF Montanyesa - AEC Manlleu





Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu






Segon partit consecutiu a domicili del Manlleu i de fet, el d'aquest cap de setmana, podria ser el partit més complicat del que portem de temporada. El Manlleu visita Nou Barris per enfrontar-se al líder de la categoria, la Montanyesa, un equip molt sòlid en aquest inici de campionat i sobretot a casa, on han guanyat els 4 partits disputats fins el moment i marcant l'escandalosa xifra d'onze gols en aquests quatre enfrontaments.

La radiografia de l'equip:
Tres partits consecutius sumant (7 punts de 9 possibles), sense conèixer la derrota lluny del Municipal d'Esports de Manlleu i amb clara línia ascendent. Així arriba el Manlleu per enfrontar-se aquest diumenge al líder de la categoria, la Montanyesa. 
Partit molt complicat pels homes de Jordi Dot, que sense cap mena de dubte hauran d'aprofitar les ocasions que tinguin i saber jugar en un camp on els locals el tenen après pam a pam i on la pressió ambiental hi juga un paper molt important.
Un aspecte clau pel partit serà està atent en tota la línia defensiva. L'equip local gaudeix d'un dels davanters més en forma de la categoria, Nils Puchades, i té jugadors perillosos per bandes i migcampistes que s'incorporen bé a l'atac. 
Torna Gely al mig del camp del Manlleu per posar una mica d'ordre i serenitat que per exemple va faltar a la primera part del partit contra el Cerdanyola.
I evidentment, torna Manel Sala a l'onze titular. Després dels bons segons 45  minuts del passat cap de setmana el davanter manlleuenc ha de marcar les diferències des de l'inici.
Partit doncs complicat per un Manlleu que sortirà a la gespa de Nou Barris a per la victòria. Per seguir mirant cap amunt, per confirmar el bon moment de forma i per seguir imbatut a fora de casa. 
Pel que fa a Marc Francolí, lesionat en el partit contra l'Europa, sembla que encara no estarà a punt pel partit contra la Montanyesa ja que no està recuperat de les seves molèstes a la planta del peu.

El nostre 11 titular:



·Ramon Masó i Masoliver als laterals. Masoliver ja va disputar els primers minuts al camp del Cerdanyola i ho va fer molt bé sabent que surt d'una lesió important. La seva experiència pot aportar molt a l'equip en aquests partits, tot i que val a dir, dubtem de si entrarà ell o finalment Ot que ha començat la temporada molt bé. A l'altra banda, Masó torna al lateral després de jugar al camp del Cerdanyola com a extrem. Creiem que aporta més al lateral i interactua molt bé amb Sergio Ginés.

·L'entrada de Manel Sala no sacrifica Uri Martínez...però si a Seuma. Dilema important el que tenim en aquest apartat. Està clar que Manel Sala si està del tot bé físicament sortirà des de l'inici i també és evident que Uri Martínez està en un gran moment de forma... igual que Seuma. Aleshores hem apostat per treure Seuma, per l'entrada de Gely apostant per mantenir Uri i que fagi parella amb Manel Sala. Veurem per què aposta Jordi Dot.

·Des del primer minut amb el killer. Després de la gran segona part de Manel Sala la setmana passada, aquesta setmana sortirà de titular. Reiterem que ha de ser una peça important per treure quelcom positiu del camp de la Montanyesa. A més a més, 3 dels 4 gols que ha fet aquesta temporada els ha fet fora de casa. A seguir amb la ratxa.

La temporada passada...
Montanyesa 3-0 Manlleu.
Última jornada de Lliga, el Manlleu ja s'havia classificat pel playoff i Jordi Dot deixava fora els titulars pensant en la setmana següent que es va jugar contra el Conquense. La Montañesa s'hi jugava la permenència i la va aconseguir

Última victòria del Manlleu a Nou Barris:
Montañesa 0-1 Manlleu (Jordi Aumatell). 15 d'abril del 2012. Jornada 34
El Manlleu sumava una important victòria en les últimes jornades, les quals va estar disputant entrar al playoff fins al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada