Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 8 d’octubre del 2013

1X1, J8: Cerdanyola-Manlleu


Cerdanyola 1-1 Manlleu



Barragán: Tens. En la primera part va cometre algunes indecisions en la sortida de pilota. Tot i això, en línies generals es va mostrar solvent en aturades i pilotes aèries.

Ot: Desbordat. Tenia una dura tasca marcant a Velillas, un dels extrems més en forma de la competició i va tenir dificultats en aturar-lo. Va rebre targeta d’hora i va ser substituït a la mitja part.

Archi: Guardaespatlles. Segurament estem davant d'un dels jugadors més regulars del Manlleu del que portem de temporada. Feina impagable la d'Archi a l'eix de la defensa formant una gran i compensada parella amb Fran Erencia. Molt solvent i molt difícil de sobrepassar pels davanters rivals.

Fran Erencia: Agafallós. Referència en totes les jugades a pilota aturada, té presència a l’àrea però també assegura solvència en defensa. Va mantenir un bon nivell defensiu i es mostra cada cop més adaptat amb Archi.

Manu Moreno: Atent.  Segur en el lateral esquerra, va demostrar que ofereix garanties sempre que juga al lateral. Complidor en tasques defensives, però també aporta quan se suma a l’atac.

Putxi: Director. Contra el Cerdanyola, Putxi va ser capaç de posar (sobretot a la segona meitat) la pausa que necessitava l'equip. Sabia calmar el joc i posar-hi ritme cada qual quan tocava. Molt bon partit novament de Putxi.

Seuma: Constant. En un camp tan petit era important la seva intensitat al mig del camp i ho va fer. Bon nivell en l’àmbit defensiu

Ramon Masó: Motor. Encomiable feina la que fa Ramón Masó cada setmana. No para de córrer per la banda esquerra, ofereix treball al sistema defensiu i qualitat a l’hora de crear.

Sergio Ginés: Gris. L’extrem arribava en un bon moment de forma, però no va ser el seu dia. En un camp molt estret, va veure com el seu joc en sortia molt perjudicat. Tot i això, va disposar d’una ocasió al tram final per donar la victòria, però no la va poder convertir.

Fortet: Sacrificat. No li va faltar lluita en el seu retorn a l’onze ideal. Tenia la complicada tasca de lluitar pilotes aèries en un camp molt petit. El seu desgast va ser considerable i va disposar d’una ocasió que no va poder convertir.

Uri: Desafortunat. Insistent i incansable es va mostrar Uri Martínez en la pressió i les desmarcades, però li falta allò que més necessita: un gol que li doni aire. Va pel bon camí i esperem que el trobi aviat.

Manel Sala: Retrobat. Manel Sala tornava després de perdre's tres partits de Lliga per lesió i déu n'hi do com ha tornat. Revolucionant l'equip i el partit a la segona meitat i a més a més retrobant-se amb l'aire que respira, el gol.

Masoliver: Experimentat. Una de les grans notícies va ser el retorn de Masoliver, que ja va sumant minuts al terreny de joc i, a més, amb sensacions molt positives. Bon partit del lateral.


Muntada: Atrevit. Va entrar en els últims 10 minuts de partit però es va mostrar molt agosarat. Va sumant 
minuts.

Viu el Manlleu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada