Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 22 de setembre del 2014

Aumatell i Payán defensen la nostre selecció a Moldàvia

Els dos jugadors del Manlleu disputaran amb la selecció catalana amateur la fase intermitja de la Copa de les Regions UEFA a Moldàvia. Els manlleuencs han estat escollits pel seleccionador Toni Almendros per disputar tres partits que els poden dur a una altra històrica fase final.


A la Selecció només li val quedar primera de grup per aconseguir lluitar per la Copa de les Regions UEFA en una última fase. Seria tot un èxit i a més a més repetirien fita com en l'edició anterior, la qual Catalunya va quedar subacampiona.

Jordi Aumatell ja va disputar una fase oficial en l'edició anterior, a Astúries. No hem de descobrir res del jugador. Es postula a ser una peça clau per a la selecció i vol deixar el llistó ben alt. Amb el seu salt a la Segona Divisió 'B', Aumatell no podia ser convocat i ara, amb el retorn a Manlleu, torna amb Catalunya amb la intenció de contribuir en portar un altre títol i la classificació per la fase final.

David Payán disputarà la seva primera fase oficial amb Catalunya. El lateral ripollenc del Manlleu està fent un inici de lliga molt bo amb els manlleuencs i ara li donen la oportunitat de demostrar el seu potencial amb Catalunya

Recordem que la selecció catalana ha de quedar primera de grup per passar a la fase final. Aquests són els tres partits que jugarà:


·Dimarts, 23 de setembre

AF Piatykhatska (Ucraïna) - CATALUNYA, 15h.

·Dijous, 25 de setembre

ARF Telenesti (Moldàvia) - CATALUNYA, 15h

·Dissabte, 27 de setembre

CATALUNYA - Eastern Region NIR (Irlanda), 15h


Desitjar tota la sort del món a la Selecció Catalana Amateur, en especial els manlleuencs Jordi Aumatell i David Payán.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada