Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 14 de setembre del 2014

'Amb dos collons!'

Crònica de l'AEC Manlleu 3-1 FC Martinenc

El Manlleu aconsegueix una victòria de fe i d'orgull davant el Martinenc. Un gol de Maik Molist al minut 92 fa estallar el Municipal d'Esports de Manlleu.
La polèmica expulsió d'Archi al minut 57 i posterior gol visitant posaven les coses difícils pels de Diego Morata que mai baixarien els braços i s'acabarien enduent l'agònica victòria final. Maik, amb dos gols, es converteix en el gran protagonista del partit. Martí Soler tancava el marcador en l'última jugada del partit.

Celebració del segon i decisiu gol de Maik Molist.
El partit pel Manlleu començava amb la mateixa dinàmica que els últims quatre partits. Els manlleuencs iniciaven el matx amb les idees clares i marquen el primer gol del partit pels voltants del quart d'hora de partit. Pilota llarga d'Archi cap a Aumatell. Sortida en fals del portar visitant Pacheco que amb un cop de puny a la pilota la deixava morta a la frontal perquè Maik, amb un toc suau i recís, fes a plaer el primer gol del partit. 
Durant el transcurs de la primera meitat el Manlleu s'ha fet amb el control del partit, sense patir en defensa, però poc precís en atac sobretot en la última passada. Poc més a destacar dels primers 45 minuts, excepte un llançament de falta del visitant Aleix amb el temps complert, la més clara del Martinenc durant tot el primer temps.

Aumatell i Pol Coll pressionen un jugador del Martinenc / Viu el Manlleu
A la segona part el partit seria més accidentat. En part, degut a l'afany de protagonisme que ha volgut tenir el senyor Jordi Molina Fernández, l'àrbitre del partit, que no ha estat encertat per part de les dues bandes. Primer, s'ha lluït al minut 57. Joc perillós d'Archi sobre Velillas, que si que existia, però ni molt menys perquè el defensa central del Manlleu veiés la segona groga del partit. El Manlleu amb 10 homes i a la falta, Aleix feia un gol magistral posant així l'empat a 1 al marcador. Semblava que amb un jugador menys i amb el cop moral els manlleuencs podrien venir-se avall. Res d'això. El Martinenc només gaudia d'una clara ocasió de Raíllo que xutava massa creuat i el seu millor jugador, Velillas, no va aparèixer en part gràcies a l'enorme partit defensiu d'Ot Bofill.
El partit es convertia en un anada i vinguda i això acabaria afavorint al Manlleu en part després de l'expulsió també molt rigorosa del visitant Pau al minut 84. 
Punt d'inflexió per un Manlleu que s'ho creia. Al minut 92 el Municipal d'Esports explotava d'eufòria. La jugada del gol és digne de veure-la repetida vàries vegades. Enorme jugada col·lectiva a la frontal de l'àrea, que acabava amb una passada d'Aumatell per Maik Molist, que amb un xut creuat superava Pacheco, marcava el 2-1 i provocava l'eufòria. Tots els jugadors fent pinya al córner, i fins i tot Diego Morata, totalment descontrolat per culpa de l'alegria. En la celebració, algun company enviava a Maik Molist directament a les 'Josefines' ja que acabava amb un trau al cap després de la celebració.
Pràcticament a la següent jugada, l'eufòria continuava. Recuperació al mig del camp i Aumatell tornava a fer una assistència aquest cop per Martí Soler, que es quedava sol i amb un toc col·locava la pilota al fons de la xarxa i fer el 3 a 1 definitiu.

Maik amb la cara ensegrentada després de la celebració del gol / Viu el Manlleu
Victòria de fe, d'orgull i de no rendir-se mai. Segona consecutiva i ara aturada de 15 dies. Al retorn, espera el Vilassar de Mar. Temps per recuperar els jugadors lesionats Pol Planas, Manel Sala, Òscar Uroz i Albert Ballús (lesionat avui) juntament amb la disponibilitat ja del nou fitxatge Hugo Fernández.

Fitxa tècnica:

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús (Raul Garcia, 50'), Payán, Maik, Seuma, Pol Coll, Fran Pérez (Martí Soler, 60'), Aumatell i Fortet (Edu Rabell, 75').

FC Martinenc: Pacheco, Castas, Josue, Sergio (C) (Pau, 45'), Mario (Acosta, 67'), Alberto, Serrano (Raíllo, 45'), Aleix, Juanlu, Pitu i Velillas.

Gols: 1-0, Maik Molist (15'); 1-1, Aleix (57'); 2-1, Maik Molist (90+2'); 3-1, Martí Soler (90+3').

Àrbitre: Jordi Molina Fernandez. Malament. Ha amonestat amb targeta groga el local Seuma (76'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant targeta vermella el local Archi (40' i 56'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Sergio (27'), Velillas (29'), Aleix (68'), Josue (76') i Alberto (86'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant targeta vermella el visitant Pau (66' i 84').







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada