Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 5 de setembre del 2014

Prèvia J.3: FC Santfeliuenc - AEC Manlleu



Partit important. No transcendent, ni molt menys, però si important. Després de la derrota a la primera jornada de lliga al camp de l'Ascó, però sobretot l'empat davant del Cerdanyola el passat cap de setmana donen al partit de demà a Sant Feliu una importància més gran.
Una victòria relaxaria al conjunt de Diego Morata, que ja ha trobat el seu joc però no li han sortit els resultats. Cert és que seria important guanyar però una derrota no seria catastròfica. L'equip s'ha de treure la pressió de sobre i demostrar que poden amb qualsevol equip de la categoria.


Manlleu / A pels primers tres punts:

·Una derrota i un empat en les dues primeres jornades de lliga. 1 punt de 6 possibles. Pobre registre del conjunt de Diego Morata.

·Es preveuen pocs canvis respecte el partit contra el Cerdanyola. La principal novetat és Raul Garcia, que pot tornar a entrar a la convocatòria després d'unes molèsties.

·Veurem quina és la versió del Manlleu. Segurament voldran tenir la pilota i el camp del Santfeliuenc ja es prou gran com per aconseguir-ho.

·La rematada final. La gran clau. Els manlleuencs van perdre dos punts la setmana passada després de no saber matar el partit en accions atacants. L'equip ha après la lliçó i intentar corregir aquest aspecte de joc per endur-se, a la jornada 3, els tres primers punts en aquesta lliga.

·L'equip té les baixes de Pol Planas, Joan Muntada i Òscar Uroz, tots tres per lesió.


Santfeliuenc / Volen la segona consecutiva a casa:

·L'equip del Baix Llobregat va empatar el primer partit de lliga al camp del Cerdanyola (1-1). La setmana passada van aconseguir la victòria per la mínima a Les Grasses davant el Gavà (1-0). Ara volen la segona victòria consecutiva a casa, aquest cop davant el Manlleu.

·Compten amb Carlos Cano en estat de gràcia. El davanter ha anotat els dos gols que ha fet el Santfeliuenc en la present lliga.

·L'equip dirigit d'Andrés González parteix amb l'objectiu de millorar la notable campanya de la temporada passada. Per fer-ho, saben que al camp de Les Grasses se'ls han d'escapar els mínims punts possibles.


El partit:

·La temporada passada, el partit va durar 15 dies. Al final de la primera part els llums es van apagar i no es van tornar encendre amb el resultat d'empat a 0. Al cap de 15 dies, el Manlleu va tornar a Sant Feliu per jugar-hi la segona meitat. 
Els manlleuencs es van endur la victòria per 0 gols a 1, amb gol del juvenil Moha.

·Curiosament, el Manlleu s'ha enfrontat en les tres primeres jornades a tres dels quatre equips que van pujar fa dos anys a Tercera: Ascó, Cerdanyola i ara Santfeliuenc.

·Amb la victòria, el Santfeliuenc s'asseguraria estar una jornada més en les zones de privilegi de la Tercera Divisió. Per altra banda, amb els tres punts el Manlleu agafaria aire i moral i quedaria situat a la meitat de la taula.

·El partit es juga a un horari poc habitual: les 8 del vespre. Pels que ens hem de desplaçar...

El Manlleu celebra el gol guanyador la temporada passada / Àlex Gallardo








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada