Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 3 d’octubre del 2014

Prèvia J.6: UE Vilassar de Mar - AEC Manlleu

Tres setmanes després, torna la competició i amb ella, el Manlleu. Després de l'aturada a causa de la disputa de la fase intermitja de la Copa de les Regions UEFA (on hi participaven els manlleuencs Payán i Aumatell), els manlleuencs visiten en aquesta sisena jornada el camp del Vilassar de Mar.




Manlleu / A seguir pel bon camí

-El Manlleu encadena dues victòries consecutives en lliga (vs. Gavà i Martinenc)

-Si s'aconsegueix la victòria a Vilassar, seria la primera fora de casa de la temporada.

-L'equip deixa bones sensacions en joc, tot i que mostra alts i baixos. A la primera part el Manlleu va de més a menys i costa tancar partits. Ocasions es tenen, però no es materialitzen.

-En 4 dels 5 partits que s'han disputat fins ara el Manlleu s'ha avançat al marcador i, en tots, abans del minut 15 de partit.

-El defensa Archi, expulsat davant el Martinenc, és l'únic jugador que no podrà disputar el partit per sanció.

-Apostem per Seuma com a central. No optem per Raul Garcia perquè creiem que ell juntament amb Ballús no formarien una parella prou equilibrada. No per qualitat però poder si per experiència. Seuma pot actuar de central i donaria aquest grau d'experiència a la defensa.

-Manel Sala busca el seu primer gol de la temporada. Pol Coll, Maik Molist i Aumatell es planten al Xevi Ramon com a màxims golejadors del Manlleu (2 gols).

-Barragán encara no ha aconseguit mantenir la porteria a 0 a domicili. 5 gols encaixats en dos partits disputats.

-Diego Morata recupera Òscar Uroz i Ballús i podrà comptar amb l'últim fitxatge, Hugo Fernández. Pol Planas i Fran Pérez són les úniques baixes per lesió (amb la ja coneguda baixa de Jandro).

-Si juga Joan Muntada, haurà jugat 50 partits amb la samarreta del primer equip de l'AEC Manlleu.

Vilassar / Objectiu: Fer-se fort a casa

-La permanència com a gran objectiu. Per aconseguir-la el més aviat millor, l'equip entrenat per Toni Romero s'ha de fer fort al Camp Municipal Xavi Ramon.

-En la última jornada, el Vilassar aconseguia una victòria molt treballada i de prestigi al sempre difícil camp del Santfeliuenc (0-1).

-Cebri (ex Europa), es convertia en el fitxatge estrella de l'equip. A la segona setmana de competició anunciava la seva retirada i, per tant, deixava el Vilassar de Mar. Però compte: Urbano, Mendo o Anselmo són sempre perillosos al davant.

-Els maresmencs encara no coneixen la derrota a casa: Victòria contra la Muntanyesa i empat davant el Cerdanyola.

-Vinuesa ha causat baixa del club per motius laborals i Jan Lladó, lesionat, té molt difícil jugar el partit.

-Podrien debutar les dues noves incorporacions: Roberto Morales i Joan Roldán.

-Manu Moreno, ara al Vilassar, es retrobarà amb l'AEC Manlleu on hi va jugar les últimes dos temporades. També ho farà Imanol, que va deixar el club manlleuencs la temporada 2011-2012.

El partit:

-Últims precedents. Una victòria per cada un. Temp. 12-13; Vilassar 0-1 Manlleu (Manel Sala). Temp. 13-14; Vilassar 1-0 Manlleu.

-L'àrbitre del partit serà Carlos Calderiña Pavón. Encara no ha arbitrat a cap dels dos equips aquesta temporada.

-Tots dos equips, amb 7 punts a la classificació, presenten un inici de competició molt similar.

-El partit es disputa aquest dissabte 4 d'octubre a les 17h, ja que tots dos clubs han arribat a un acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada