Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 13 de setembre del 2014

Prèvia J.5: AEC Manlleu - FC Martinenc

Diumenge arriba un partit que pot suposar un punt d’inflexió pel Manlleu. Sobretot per la força que pot tenir en la moral de l’equip. Després dels tres punts i el notable rendiment davant el Gavà, els de Diego Morata reben un Martinenc que no arriba en el seu millor moment. Una victòria pot certificar un inici no tan dolent de lliga i un bon regust de boca per l’aturada que hi haurà durant dues setmanes.

Foto: Viu el Manlleu


Manlleu / Refermar les bones sensacions

Bona imatge a casa. Es porten dos partits de lliga, però aquest any el Municipal ha començat veient un Manlleu solvent al seu camp. Cal seguir amb aquesta tendència.

Per un inici acceptable. Tres punts davant el Martinenc farien que les xifres en l’arrancada de la temporada no fossin dolentes. Set punts de 15, balanç acceptable.

Aconseguir un bon regust abans de l’aturada. I és que venen dues setmanes sense lliga que, sense un resultat positiu, es poden fer més llargues.

Manel Sala baixa quasi segura. El punta no s’ha pogut recuperar de les seves molèsties. Tampoc hi serà Hugo Fernández, nou fitxatge, que encara no té la fitxa tramitada. Pol Planas i Oscar Uroz tampoc estaran disponibles.


Martinenc / Ganes de capgirar la dinàmica

No és el seu millor moment. L’equip arriba a Manlleu havent encaixat dues dures derrotes: 5-0 a Cerdanyola i 2-3 davant el Santfeliuenc.

Molt a guanyar. Una victòria a Manlleu significaria més de tres punts pels barcelonins. Tota una injecció de moral en un moment clau.

Connexió Velillas-Elhadji. Però si alguna cosa té el Martinenc es perill. El duet format per aquests dos homes, que ja van coincidir al Júpiter, una de les grans fonts de problemes.

Diego baixa segura. El jugador del Martinenc va ser expulsat davant el Santfeliuenc i no estarà disponible pel partit de diumenge.


El partit:

El partit es disputarà a les cinc de la tarda, horari habitual al Municipal. El col·legiat serà Jordi Molina Fernández.

Serà el retrobament de dos clubs històrics del futbol català i el primer a Tercera Divisió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada