diumenge, 7 de setembre del 2014

'Per oblidar' - Crònica del FC Santfeliuenc 4-2 AEC Manlleu

Cinc minuts fatídics a la mitja part condemnen un Manlleu molt mediocre al camp del Santfeliuenc. El conjunt de Diego Morata és incapaç de controlar l'envestida de l'equip local que sentencia pràcticament el partit entre el minut 29 i el 35 de la primera meitat. El més greu del partit però, és la lesió del migcampista Jandro: té ruptura del lligament creuat del genoll i els pronòstics indiquen que estarà entre 6 i 8 mesos de baixa.

Els jugadors pendents de la lesió de Jandro / Viu el Manlleu
L'inici del partit va tenir una dinàmica molt similar al dia del Cerdanyola. Primer quart d'hora bo del Manlleu, ben situat al terreny de joc i amb gol innaugural. Servei llarg de Barragán per Manel Sala que feia una magnífica assistència d'esperò per Fran Pérez, que engaltava un fort xut des de la frontal que desviava amb problemes el porter local Santi. El rebot anava directament a peus d'Aumatell, que a plaer feia el 0 a 1 al marcaor.
I com va passar en el passat partit, després de gol el Manlleu va començar a marxar del partit. El moment clau de la primer part arriba a la mitja hora de joc. Al minut 29, Peralta empatava el partit després d'una errada d'Archi a l'hora de defensar una pilota que marxava per línia de fons. Poc després al minut 33, arribava el segon. Jugada trenada en atac que, després d'una molt poca intensitat defensiva, la pilota acabava als peus de Cano que a plaer feia el 2 a 1. Remuntada i encara n'havia d'arribar un altre. Dos minuts després del segon gol, arribava al tercer dels peus novament de Peralta. I un altre cop amb una acció molt dèbil de la defensa manlleuenca, ja que el jugador local va marxar de tres defenses amb molta facilitat i va acabar rematant a gol, sense que Barragán pogués fer-hi res.
El Manlleu es va fer petit davant el bon joc local i demanava a crits el descans. Va arribar, però abans, donava la sensació que els locals podrien haver fet algun altre gol.

Celebració del gol de Jordi Aumatell / Viu el Manlleu

El repte era gran a la segona meitat. Intenta arreglar un partit que s'havia llençat en cinc minuts desastrosos. L'aire del Manlleu a la segona meitat era diferent. La bona i contundent defensa de la segona meitat contrarrestava amb la de la primera, però en atac no es trobava l'eficàcia que tant es troba a faltar.
Al minut 57 entrava Pol Coll al terreny de joc i va necessitar 32 segons per perforar la porteria contrària. Ell mateix va provocar el córner que servia Maik Molist, perquè Pol Coll, de cap, posés el 3 a 2 al marcador. Mitja hora de joc per endavant i el Manlleu que tenia opcions de treure alguna cosa positiva de Les Grasses. Només Manel Sala amb un clar u contra u va posar cert perill a la porteria rival. Domini manlleuenc, això si, però molt poca precisió en atac.
Ja al temps afegit, amb el Manlleu volcat a camp rival, Peralta s'enduïa una pilota completament sol davant de Barragán, que res va poder fer amb la vaselina del jugador del Santfeliuenc que aconseguia el seu hattrick particular.

Al final, derrota per 4 gols a 2 i en tres partits encara no es coneix la victòria. Ara venen dos partits consecutis a casa, davant el Gavà i el Martinenc. El primer, aquest dimecres amb el conjunt gavanenc. Ara si, a la quarta ha d'anar la vençuda. Això esperem.

Fitxa tècnica:

FC Santfeliuenc: Santi, Nacho, Faura, Joserra, Rovira, Tena (Ortiz, 78'), Bolaños, Eric, Maldo (C) (Edgar, 66'), Peralta i Cano (Toro, 74').

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell (Ot, 64'), Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Jandro (Maik, 10'), Martí Soler (Pol Coll, 55'), Fran Pérez, Aumatell i Manel Sala.

Gols: 0-1, Aumatell (16'); 1-1, Peralta (29'); 2-1, Cano (33'); 3-1, Peralta (35'); 3-2, Pol Coll (57'); 4-2, Peralta (90+)

Àrbitre: Oscar Carballo Vázquez. Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Maldo (41') i Joserra (72'). També els visitants Ballús (13'), Martí Soler (24'), Barragán (55') i Manel Sala (68').