Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 15 de setembre del 2014

1X1, J5: Manlleu 3-1 Martinenc


Aumatell i Pol Coll pressionant un rival / Viu el Manlleu

Barragán: Impotent. Va tenir poca feina i, en les aproximacions visitants, poc a fer va tenir. El gol de falta d’Aleix va ser totalment imparable. Tot i això, Barragán aporta molt en la sortida de pilota de l’equip.

Ot: Consistent. El lateral va repetir a la titularitat i va deixar clar que està preparat per ser una de les peces claus del Manlleu en defensa. Atent en el marcatge i les cobertures, va anular totalment a Velillas i va convertir-se en un mur a la banda dreta. Molt bon partit d’Ot.

Archi: Accelerat. Va complir en defensa com sempre, però va pecar d’excés de revolucions en dues jugades puntuals. L’àrbitre, rigorós amb el reglament, no li va donar marge d’error i el va expulsar a l’inici de la segona, deixant el Manlleu en una situació compromesa.

Ballús: Solvent. El central manlleuenc cada dia està més adaptat a la categoria i va tornar a mostrar que és un jugador de garanties per l’equip. Va estar al camp fins que unes molèsties li van fer demanar la substitució.

Payán: Atent. Aportant en atac i en defensa, va tornar a realitzar un partit molt seriós. Les seves incorporacions en atac s'han convertit en un gran recurs en atac, també gràcies a la seva bona entesa amb Pol Coll a l'hora d'associar-se. Fins i tot va tenir una bona opció en atac per marcar.

Seuma: Pilar. Seuma és incansable i indispensable en aquest Manlleu. Donant l’equilibri entre defensa i atac, va realitzar una gran feina tan al mig del camp com fent de central d’urgència. Ha fet un pas endavant aquesta temporada.

Maik: Suprem. Magnific partit de Maik Molist al mig del camp. Agafant les regnes de la creació i, a la vegada, posant-se el “mono” de treballar, Maik s’ha convertit en peça fonamental d’aquest Manlleu. Actua amb força llibertat de cara a porteria i la seva arribada de segona línia aporta molt al Manlleu. Generant joc, defensant i organitzant a l’equip, va acompanyar el seu gran paper amb dos grans gols. El primer definint amb molta calma i qualitat. El segon, culminant amb sang freda una jugada col·lectiva esplèndida.

Fran: Combinatiu. Bons moments de l’extrem gironí en el partit, tot i que en ocasions intermitent. Té molta facilitat per associar-se amb jugadors com Pol Coll o Aumatell, i això dóna moltes solucions a l’equip.

Pol Coll: Desbordant. Un altre dels jugadors d’aquest inici de lliga. Pol Coll s’està fent amo de la banda esquerra a base d’una sorprenent capacitat en el dribling i treball en defensa. Quan toca la pilota, el Manlleu sap que pot generar perill. Està en plena confiança i l’equip ho està aprofitant.

Aumatell: Polifacètic. Jordi Aumatell és perill constant en qualsevol moment. El primer gol el genera ell amb un gran moviment en atac i sempre que toca la pilota ho fa amb moltíssim criteri. Li va tocar jugar de mitjapunta i també de mig centre, complint amb gran nota als dos llocs. També va intervenir a la gran jugada del segon gol.

Fortet: Entregat. Va tornar a iniciar el partit en la punta d’atac i va sumar amb el seu treball. Se’l veu amb intensitat i un bon nivell. El següent pas, el gol que li doni encara més confiança. Amb l’equip amb 10, va ser un dels sacrificats amb els canvis.

Raul Garcia: Solució. Primers minuts de qualitat per Raul Garcia en el que va de temporada i bon rendiment. El central va cobrir la baixa de Ballús a bon nivell i va demostrar a Morata que pot comptar amb ell.

Martí: Revulsiu. Com davant el Gavà, va entrar des de la banqueta amb la intenció de revolucionar el partit, i ho va fer. Va aprofitar la seva velocitat per portar problemes a la defensa del Martinenc i va ser l’autor del gol de la sentència just abans del final.

Edu Rabell: Recurs. Va jugar en una nova posició, la d’extrem, per aportar frescor a l’equip. Va complir amb l’expedient, donant oxigen i intensitat a l’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada