Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 29 de novembre del 2013

Prèvia J.16: AEC Manlleu - UDA Gramenet





Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu












El Manlleu s'enfronta aquest diumenge davant el cuer de tercera divisió, la Gramenet. Un partit trampa, on el Manlleu sap que ha de treure els 3 punts si o si i on els visitants tenen més a guanyar que no pas a perdre. Després de només disputar 45 minuts davant del Santfeliuenc (el partit es rependrà el 5 de desembre a les 20.30h), els manlleuencs buscaran una nova victòria (la segona consecutiva a casa) per escalar posicions i agafar bones sensacions.

La radiografia de l'equip
Sense sancionats, el Manlleu arriba al partit amb un major nombre d'efectius que no pas davant del Santfeliuenc. Jordi Dot recupera pel partit Putxi i Ramon Masó que tornen després de la sanció, però segueix sense poder comptar amb la baixa coneguda d'Uri Martínez i a més a més s'hi sumen les de Gely i Fortet. 
L'objectiu principal lògicament és guanyar, però sobretot recuperar l'efectivitat i les bones sensacions dels darrers partits. En l'últim partit a casa, el Manlleu va superar el Vilassar de Mar amb molt poc joc però amb una gran efectivitat i al cap i a la fi, es van sumar els 3 punts que és el que interessa. I el passat cap de setmana, davant del Santfeliuenc, en els 45 minuts disputats l'equip va demostrar que malgrat baixes importants tots els jugadors són importants fent la seva feina, i es va fer una molt bona primera part, amb l'error de no tenir l'efectivitat que es va tenir davant del Vilassar. Per tant, podríem barrejar bones sensacions dels dos últims partits i recuperar l'efectivitat del dia del Vilassar , i el bon joc i seguretat del dia del Santfeliuenc.

El nostre 11 titular




Jugadors habituals tornen a estar a disposició de Jordi Dot i això fa que es pugui preveure una alineació a la qual ja estiguem més acostumats. Masó i Putxi es postulen com a titulars en la seva tornada, però els principals dubtes segueixen estant al mig del camp. Aquest és el nostre 11 titular:

  • Ramon Masó i Manu Moreno, que es disputen una plaça al lateral esquerre, són el principal dubte en defensa. El bon rendiment de Manu les darreres setmanes i la possibilitat de Masó d'ocupar zones més avançades del camp fa possible la opció que la banda esquerra estigui composta pels dos jugadors. Tot i això, la nostra aposta és la de Masó de titular.  
  • Columna vertebral assegurada. Seuma és un dels jugadors més en forma del Manlleu i, amb la tornada de Putxi, formaran amb pràcticament total seguretat la base del mig del camp. 
  • Ivan Fernández. La presència del migcampista també depèn de si Manu Moreno entra en l'onze i Masó avança la seva posició. Tot i això, jugant a casa amb un partit que el Manlleu necessita guanyar ens decantem per una alineació més ofensiva i directe amb Ivan ocupant la mitjapunta.
  • Francolí i Ginés aportaran la mobilitat habitual i la capacitat d'adaptar-se a l'equip en cada canvi de sistema que es produeixi.   

Aquestes són les nostres apostes en el proper onze del Manlleu. Veurem diumenge quin és l'equip que posa a disposició Jordi Dot per intentar sumar 3 punts vitals. El partit, recordem, amb canvi d'horari, es disputarà a les 16 hores del proper diumenge.

La temporada passada...
Manlleu 1-0 Gramenet (Iván Fernández) 12-05-13, Jornada 37
Amb aquesta victòria a la penúltima jornada de lliga, el Manlleu aconseguia la classificació matemàtica pel playoff. Iván Fernández en va ser l'autor després de posar el peu i introduïr la pilota a la porteria contrària en una jugada embolicada. Al final, afició i jugadors van embogir celebrant l'accés a les eliminatòries de playoff.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada