diumenge, 24 de novembre del 2013

"Les Grasses apaguen el Manlleu"

Santfeliuenc 0-0 Manlleu (sense acabar)

45 minuts és el que es va poder disputar del Santfeliuenc – Manlleu. Un problema en la il·luminació del camp va fer que, just quan l’àrbitre va assenyalar el descans, s’apagués un focus de cada una de les quatre torres de llum del camp. El problema no es va solucionar i l’àrbitre va decidir suspendre un enfrontament que, a falta de confirmació de la Federació, es disputarà el dimecres 11 de desembre a les 20.30 hores.

El Manlleu havia fet uns bons primers minuts, molt seriosos, en els que va perdonar a un Santfeliuenc inferior. Amb un doble pivot inèdit, format per Seuma i Francolí, l’equip no es va amagar tot i les nombroses baixes que tenia. Una jugada d’estratègia en un servei de córner rematada per Seuma va ser una de les ocasions més clares. Poc després però, Fran Erencia encara en va tenir una de millor. Després d’una centrada de Manu Moreno, el central va quedar en posició franca per afusellar la porteria local, però el seu xut va rebotar al cos del porter.

Aquestes van ser les ocasions més clares d’uns 45 minuts que van deixar l’equip de Jordi Dot amb un gust agredolç. Dolç per les bones sensacions de l’equip i agre per no haver convertit cap ocasió. Caldrà veure com acaba l’enfrontament el proper 11 de desembre.