Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 12 de novembre del 2013

CONTRACRÒNICA, J13: "La por a perdre"


Rubí 1-1 Manlleu


La teoria el joc d’un equip es plasma en els resultats.  La realitat, però, també ens ensenya que els resultats influeixen en el joc del conjunt. I un exemple clar el trobem en el partit de diumenge passat a Rubí. El Manlleu va sortir i va fer un partit dels que sap jugar. Seriós, sense cometre errades i neutralitzant un dels equips més en forma de la lliga. A més, es va trobar amb una genialitat de Manel Sala. A la represa, però, l’equip va demostrar més por a perdre del què és habitual. I és que la necessitat de resultats determina, inconscientment,  el joc de qualsevol conjunt.

Foto: Viu el Manlleu

Ni el fort vent del Vallès va poder treure del partit un Manlleu molt seriós. Des de la pressió a dalt fins a la solidesa de la línia defensiva. Primera part amb poc futbol, d’aquelles avorrides, que es va desequilibrar amb un detall. Un míssil que ningú esperava que s’activés a 45 metres de la línia de gol i que va acabar perforant la porteria de Del Rio. El gol va deixar tocat un Rubí que a partir d’aquí va ser inferior al Manlleu. Sergio Ginés i, sobretot, Manel Sala en dues ocasions, van tenir el segon gol a les seves botes, però l’equip segueix perdonant.

A la segona meitat les coses ja es van posar en contra del Manlleu. La primera de totes va ser el vent, que en cada arribada a la zona de Barragán dificultava la predicció de la trajectòria de l’esfèrica. Però el factor més determinant va ser el temor a perdre l’avantatge. Després de veure l’ensopida primera part, el Manlleu va fer un pas enrere esperant aguantar les envestides locals com si fos una paret. Però no ho era i després d’alguns avisos rubinencs, una pilota endimoniada acabava refusada per Barragán als peus d’un davanter rival, que empenyia a plaer el gol de l’empat. Aquí van sortir jugadors experimentats del Manlleu a fer el pas endavant. Homes com Gely o Ginés van aparèixer per donar sortides a la resta de companys i empènyer el Manlleu a la recerca dels tres punts. Tot i els intents dels dos equips, però, el marcador no es va moure.

El Manlleu va sumar un punt . L’equip passa gana i necessita més teca, sumar de tres en tres, per tornar a ser el Manlleu que tots volem. Diumenge que ve, la primera final a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada