dilluns, 18 de novembre del 2013

"Al ritme de Manel Sala"
Crònica del AEC Manlleu 2-1 UE Vilassar de Mar

Manel Sala ja porta 8 gols aquesta temporada / Viu el Manlleu

L'AEC Manlleu aconsegueix el segon triomf a casa de la temporada al derrotar per 2 gols a 1 al Vilassar de Mar. Victòria balsàmica en el que era un dels partits més importants de la temporada amb, novament, un estel·lar Manel Sala, autor dels dos gols manlleuencs. Així doncs, victòria per intentar recuperar la moral pels partits al Municipal i, a més a més, per recuperar bones sensacions per acabar de la millor manera el 2013.

El partit
1a part:
El partit va començar molt fred. Sense control de la pilota per part de cap equip i amb un Vilassar que volia jugar la pilota des del porter i un Manlleu que amb una bona pressió evitava el joc en curt dels visitants. Al minut 5, Manel Sala començava a avisar i enviava un xut que sortia desviat per sobre la porteria de l'exmanlleuenc Imanol. Al minut 15, no va perdonar. Centrada de Putxi des de la banda dreta de l'atac i al segon pal, el killer manlleuenc punxava la pilota amb un bon control orientat i xutava amb la dreta un xut sec i ras impossible pel porter visitant. Manel Sala tirava del carro i obria la llauna ben d'hora pel Manlleu
A partir d'aquí, joc poc vistós i poques ocasions. Al minut 27, Manel Sala veia com li anulaven un gol per fora de joc després d'una jugada d'estratègia i al minut 35, Iván Fernández enviava un xut ras que llepava el pal. Per altra banda, el Vilassar tenia molts problemes per crear joc i amb prou feines va arribar a l'àrea de Barragán.
El partit arribava al descans amb el marcador favorable al Manlleu però amb una sensació estranya ja que es tenia el partit controlat però en qualsevol jugada aïllada els visitants podíen donar algun espant.

Putxi va ser l'autor de l'assistència del primer gol / Viu el Manlleu

2a part:
A la segona meitat el joc encara va ser menys vistós. El primer en crear perill era el Vilassar mitjançant Mendo, que amb tot a favor enviava un xut que sortia alt a la porteria manlleuenca. Amb aquesta bona ocasió els visitants es van créixer i el  Manlleu va veure com s'anava tancant i tancant davant un rival que apretava però que es trobava mancat de recursos per crear un perill real a la porteria de Barragán. Bona defensa del Manlleu que evitava situacions clares pels visitants i al contraatac, els homes de Jordi Dot no van estar gens encertats.
Per complicar una mica més les coses, al minut 75 Ramon Masó veia la segona targeta groga i el Manlleu es quedava amb 10. El Vilassar ho intentava més amb el cor que amb el cop però no va poder finalitzar cap jugada.
I aleshores, per calmar els ànims dels jugadors, cos tècnic i aficionats va aparèixer Manel Sala. Recuperació de Seuma al mig del camp perquè el davanter del Manlleu conduís la pilota fins a la frontal on, amb un xut fort i col·locat a l'escaire, marqués el segon gol al minut 87 sentenciant així el partit. Explosió de ràbia de Manel Sala que sabia que en moments difícils ell havia d'aparèixer.
El Manlleu sentenciava el partit tot i que al minut 92, el Vilassar mitjançant Pau Gené marcava el gol de l'honor degut a l'excessiva relexació defensiva dels manlleuencs. El gol venia precedit del final del partit.

Victòria doncs molt important per un Manlleu que puja fins la dotzena posició amb 17 punts a 7 punts del playoff i amb 5 de marge respecte la zona de descens. La nota negativa del partit contra el Vilassar ha estat l'expulsió de Ramon Masó i la cinquena targeta groga de Putxi que es perdran el partit de dissabte que ve al camp del Santfeliuenc així com també les baixes conegudes d'Uri Martíez i Juanjo. El dubte serà Òscar Gely.

Sergio Ginés no va tenir el seu millor dia / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica
Manlleu: Barragán, Masoliver (C), Archi, Fran Erencia, Masó, Putxi, Seuma, Iván Fernández (Manu Moreno, 73'), Sergio Ginés, Marc Francolí i Manel Sala (Fortet, 89').

Vilassar: Imanol, Jose (Adri, 77'), "Peque", Fuentes, Edu Camps (C), Edu, Guillem, Ricky (Pau Gené, 60'), Samu (Jona, 60'), Joan Vives i Mendoza.

Gols: 1-0, Manel Sala (15'); 2-0, Manel Sala (87'); 2-1, Pau Gené (92')

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Suficient. Va amonestar amb targeta groga els locals Iván Fernández (73'), Marc Francolí (78') i Putxi (88'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Edu Domingo (58'). Va amonestar amb doble targeta groga i, per tant, amb targeta vermella el local Ramon Masó (37' i 74').

L'MMVP del Manlleu - Vilassar:
Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts per... MANEL SALA: Pletòric. Manel Sala torna a passa per un molt bon moment de forma. Ahir, novament, va ser l'únic que va aportar un perill real a la porteria visitants i ho va transformar en dos gols, un al minut 15 i l'altre al 87, quan l'equip més ho necessitava.

2 Punts per... SEUMA: Rossegador. Un òs dur a pelar. Enorme treball físic al mig del camp per un home que poc se'l veu però que fa, i molt. Feina bruta? Potser si. Però l'entrega i la qualitat a l'hora de fer-la és innegable. Gran partit del manlleuenc.

1 Punt per... MASOLIVER: Capità. Amb l'abscència de Gely, Masoliver tornava a ser el capità. I ho feia retrobant-se amb la seva millor versió al lateral dret. Després de mesos pencant en una recuperació molt espesa ha arribat la seva recompensa de la titularitat i, com era d'esperar, està sent un mur molt difícil de superar.

Manel Sala, millor jugador del Manlleu davant del Vilassar / Viu el Manlleu

Les declaracions de Jordi Dot
Jordi Dot, entrenador del Manlleu / Viu el Manlleu

·"El més important eren els tres punts. Tinc molt clar que el que és prioritari és sumar de tres en tres deixant de banda si es juga o no es juga bé. Ells sortien des de darrera, no ens han fet ocasions, però ens han fet córrer."

·"En Manel a la primera que té fa gol. I a la segona que té fa gol. No ha estat el millor partit del Manlleu però ara mateix m'és igual, avui el que més importava era la victòria."

·"En Manel és l'home referència. Ell té això, que no perdona i hem d'esperar que en Sergio, en Marc, en Fortet, l'Uri quan es recuperi, han de fer un pas endavant i a final de temporada han d'intentar fer uns números personals."

·"El que no pot ser és que ens marquin al final. Han fet dues ocasions en tot el partit, i el gol ve d'un servei de banda que no es pot permetre mai de la vida. Però bé, l'equip ha resistit i aconseguim tres punts i espero que trenquem aquest malefici de no guanyar a casa."

·"Que els jugadors vegin també que a vegades les coses no són tant maques i que al final és important sumar de tres en tres. Que s'alliberin, que estiguin tranquils, seguir amb la intensitat defensiva que la Tercera Divisió t'obliga a no fer cap errada, i que ofensivament ja vindran partits millor."