Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 12 de novembre del 2013

1X1, J.13: Rubí-Manlleu

Rubí 1-1 Manlleu

Barragán: Afectat. El fort vent va jugar un paper clau a Can Rosés. A la primera part no es va notar, ja que era favorable, però a la represa va ser un factor determinant. El gol de l’empat prové d’un xut que, desviat pel vent, el porter no pot blocar i acaba als peus d’Ernest Forgas.

Masoliver: Retornant. Encara en procés d’adaptació, demana temps per demostrar la seva millor versió. Va fer un bon partit, complidor en línies generals i patint més, com tota la defensa, en l’inici de la segona part.

Archi: Senzill. Novament gran partit del defensa. Sobretot a la segona meitat, quan sabia que tenien el vent en contra. La senzillesa va regnar al cap d'Archi, que no es va complicar ni un pèl a l'hora de refusar pilotes que fàcilment s'enverinaven amb el vent.

Fran Erencia: Suficient. La seva presència en el joc aeri dóna un important valor afegit al Manlleu en cada pilota centrada. Tot i això, en ocasions, tan ell com la defensa pequen de fer un pas massa enrere per defensar i això l’equip ho nota.

Manu Moreno: Solvent. Amb la dura competència a la posició de lateral ha vist reduïts els seus minuts, però sempre que l’equip el necessita compleix. Correcte en l’aspecte defensiu i amb ajudes puntuals en l’atac de l’equip.

Putxi: Temòmetre. La seva ubicació al terreny de joc marca la situació del Manlleu. En l’inici del segon temps es va centrar més en tasques defensives, provocant que l’equip fes un pas enrere perjudicial. Tot i això, al tram final va ser un dels que va estirar l’equip i va subministrar més pilotes a la línia atacant.

Gely: Picapedrer. Novament, gran desgast físic de Gely al mig del camp. Res a retreure, partit molt complet ajudant la defensa i recolzant l'atac. Bon estat de forma del capità del Manlleu.

Masó: Consistent. Treball i qualitat tècnica mai falla en les actuacions de Ramon Masó. El passat diumenge va fer un bon partit actuant d’extrem esquerra, tan ajudant a Manu en defensa, com aportant al mig del camp i arribades a la línia de fons. Quan se li va acabar la gasolina va ser substituït.

Sergio Ginés: Intermitent. Més desubicat en la primera meitat, l’extrem manlleuenc va guanyar protagonisme després de l’empat del Rubí i disposant d’alguna ocasió per marcar. Sempre creant perill, li falta acabar de concretar les seves ocasions amb una diana que li doni més confiança.

Francolí: Regular. L’extrem manlleuenc va mostrar un nivell acceptable en atac i important en defensa. Molt actiu en la pressió, la seva entrega va ser innegable. Al tram final va crear una bona ocasió per marcar el segon.

Manel Sala: Perillós. L'home gol del Manlleu va tornar a mullar a Rubí i amb quin golàs. Busca amb insistència les pilotes i a Rubí, a falta de pilotes, va demostrar el grau d'intel·ligència que té al camp. Perillós per a qualsevol defensa.

Seuma: Revitalitzant. Aporta un plus important d’intensitat al mig del camp. Quan l’equip patia més a la segona part, la seva entrada va ajudar a l’equip a no tancar-se al darrere, controlar la circulació de la pilota i tenir més arribades a l’àrea rival.