dilluns, 2 de desembre del 2013

"Poc futbol, Manel Sala i tres punts"
Crònica del AEC Manlleu 2-0 UDA Gramenet

De la manera menys vistosa però efectiva va aconseguir el Manlleu derrotar a la Grama, cuer de la Tercera Divisió i que no va donar problemes als osonencs. De nou les aparicions de Manel Sala van guiar al Manlleu cap a un triomf que distancia a l’equip de la zona baixa. Amb un partit menys, els manlleuencs ocupen la onzena posició amb 20 punts.

Els jugadors del Manlleu celebrant el primer gol del partit / Anna Aumatell

El partit
1a part:

Els homes de Jordi Dot van arrencar precipitats en l’elaboració i poc contundents en defensa. Les ganes d’encarar el partit ràpidament cap a la seva banda va portar a la Gramenet a fer-se amb el control de la pilota durant els primers minuts, fins que Manel Sala ho va decidir. Abans, Ivan Fernández va disposar d'una gran ocasió a la mitja volta que va xutar per sobre la porteria de Sergio. La igualtat es va trencar al minut 34, quan el davanter manlleuenc va demostrar l’estat de gràcia que viu i que el converteix en un dels millors davanters de la competició. Va rebre la pilota d’esquena a porteria dins l’àrea i, envoltat de quatre rivals, es va servit de dues maniobres tècniques espectaculars per fer-se un forat i batre el porter local Sergio. El gol va donat al Manlleu la tranquil·litat que necessitava per aconseguir dominar partit. Tot i això, les ocasions no eren clares i, amb un joc gris per part dels dos equips, es va arribar al descans amb avantatge mínim.

Sergio Ginés lluitant per una pilota amb el defensa visitant / Anna Aumatell

2a part:

El ritme lent i travat del primer temps  no va tenir res a veure amb l’inici de la segona meitat. I és que en els primers minuts, Ivan Fernández va tornar a tenir una bona ocasió que va refusar amb molt encert el porter visitant. Poc després, el partit va canviar. Manel Sala va caure tombat per un cop de colze mentre intentava una diagonal cap a l’àrea i el defensa visitant Rangel va veure la segona groga. El partit encara es complicava més pels colomencs que no els hi sortia res bé, i més després de veure com la seva arribada més clara, en la rematada d'un córner, la va refusar magistralment Barragán. Tot i això, es van tornar a veure dins del partit quan, vuit minuts després, l’àrbitre expulsava al manlleuenc Seuma amb vermella directa. Amb els dos equips amb deu homes, el partit es va equilibrat. Pedro Bilbao va ser el jugador més perillós dels visitants, però no va trobar porteria en cap intent. Ja a les acaballes del partit, un contraatac del Manlleu acabava amb Manel Sala sol davant del porter. El davanter es va desfer de Sergio, que el tombava provocant que l’àrbitre assenyalés el clar penal. El mateix Sala es va encarregar de transformar-lo per sentenciar el partit i donar tres punts que fan escalar el Manlleu a la taula.
El Manlleu agafa moral per afrontar el proper dijous els 45 minuts restants del partit aplaçat davant el Santfeliuenc, en el que el resultat era de 0-0 al marcador. El partit es disputarà a les 20.30 hores al municipal de Les Grasses.

La defensa de la Grama no va poder aturar a Manel Sala / Anna Aumatell

Fitxa tècnica
Manlleu: Barragán, Masoliver, Archi, Fran Erencia (Juanjo 85′), Manu Moreno, Putxi, Seuma, Ivan F. (Gely 70′), Masó, Ginés i Manel Sala.
Gramenet: Sergio, Victor, Rangel, Miranda, Portero, Iborra, Pedro Bilbao (Rachid 84′), Hector, Kike, Pluvins, Juanito (Canelada 84′).
Gols: 1-0 Manel Sala 34′, 2-0 Manel Sala 79′.
Àrbitre: Molina Fernández. Ha amonestat als locals Putxi, Manu Moreno, Fran Erencia i expulsat a Seuma (58′). També ha amonestat als visitants Kike i Rangel en dues ocasions (expulsat al 50′).

L'MMVP del Manlleu - Vilassar:
Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts per... MANEL SALA: Imparable. Manel Sala està demostrant perquè se'l considera un dels millors davanters de Tercera. És el far del Manlleu que sap trobar la llum del gol fins i tot quan l'equip no està bé. La jugada individual del primer gol és una bona mostra del seu nivell actual.

2 Punts per... Putxi: Estabilitzant. L'equip pot estar més o menys encertat en la creació de joc, però sap que sempre té la seriositat i ordre defensiu coberts amb la presència de Putxi. Sempre atent en la recuperació, el migcampista va ser la referència que és sempre pel Manlleu.

1 Punt per... BARRAGÁN: Atent. Moltes vegades hi ha partits que semblen inofensius, però que, en certs detalls, se't poden complicar i fer perdre punts. Aquest moment va arribar davant la Gramenet, però Barragán va demostrar la seva concentració allunyant una rematada de córner amb molt perill.