dilluns, 30 de setembre del 2013

"Un per tots, tots per un"
Crònica del Manlleu 1 - 0 Europa

El Manlleu fent pinya celebrant el gol de Ramon Masó / Viu el Manlleu

El Manlleu com a conjunt, com a grup, com a amics, com a exemple de compromís aconsegueix superar a l'Europa per 1 a 0. Partit molt complet dels homes de Jordi Dot que han jugat el millor partit de la temporada. Un solitari gol de Ramon Masó al tram final del partit dóna una victòria merescuda per a tots els manlleuencs. La primera al Municipal.

El partit:
1a part:
La primera part va començar força bé pel Manlleu. No perquè portéssin el ritme del partit però si per les sensacions que transmetien. Molt segurs en defensa i directes en atac, evitant així ocasions en contra de gol i provocar-ne en atac. Al minut 20 de partit i després de veure un joc molt igualat i molt atractiu per part de tots dos equips, l'Europa va disposar de la primera oportunitat del partit amb una rematada de Javi Sánchez que va refusar a còrner Barragán treient una mà fantàstica. Al minut 22, arribava la jugada polèmica del partit. Gol mal anul·lat a favor de l'Europa després d'un servei de còrner, on l'àrbitre va xiular falta sobre Fran Erencia. Semblava que els visitants es tiraven clarament a l'atac, però va arribar la ocasió que necessitava el Manlleu. Al minut 22, gran passada a l'esquena del lateral de Marc Francolí però Sergio Ginés engaltava un xut que sortia llepant el pal. El Manlleu agafava confiança i uns minuts més tard era l'incansable Uri Martínez el que feia lluir el porter visitant Rafa Leva. Just abans del descans arribava una de les jugades claus del partit. Apareixia Sant Barragán de nou per treure dos parades increïbles a dos xuts consecutius de Charly Ruiz i Alberto. S'arribava al descans amb molt bones sensacions per un Manlleu que volia aconseguir la victòria com fos.

Ginés va gaudir de la ocasió més clara del Manlleu a la primera part / Viu el Manlleu

2a part:
A la segona part el Manlleu es va posar ràpidament mans a la obra. El perill arribava de les botes d'Uri Martínez que gaudia d'una ocasió claríssima al primer quart d'hora de la segona, amb un mà a mà davant de Rafa Leva el qual el porter visitant refusava amb problemes a còrner. Els manlleuencs a la segona part arribaven amb més fluïdesa que no pas els locals, que van gaudir de les millors oportunitats als primers 45 minuts. Al minut 77 arribava la jugada del partit. Errada greu de la defensa de l'Europa al refusa la pilota en zona defensiva, i Uri Martínez donava una pilota regalada per Ramon Masó, que amb temps de pensar-s'ho batia a plaer a Rafa Leva. Gol importantíssim per un Manlleu que s'ho mereixia. Poc després Uri va tenir una clara ocasió per sentenciar el partit però el seu xut sortia molt dèbil.
A partir d'aquí, el Manlleu va saber fins el final els acusos desesperats dels visitants per intentar empatar el partit. Al l'últim minut, l'àrbitre expulsava a Gely per doble amonestació, jugador que no podrà jugar la setmana que ve a Cerdanyola.
Al final, victòria per 1 a 0 del Manlleu. Segona victòria consecutiva i primera al Municipal d'Esports de Manlleu.

Fitxa tècnica:
Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Ramon Masó, Seuma, Iván Fernández (Fortet, 71'), Gely (C), Uri Martínez (Muntada, 88'), Sergio Ginés i Marc Francolí (Manu Moreno, 76').

Europa: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Victor Duran, León (Alegre, 84'), Lara, Rovira, Valderas (Cebri, 78'), Javi Sánchez, Charly Ruiz i Diego (Camacho, 64').

Gols: 1-0, Ramon Masó (77').

Àrbitre: José Antonio Salas Montero. Regular. Va amonestar amb targeta groga els locals Ramon Masó (44'), Sergio Ginés (66') i Fran Erencia (85'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Victor Duran (79'), Cebri (81') i Lara (83'). Va amonestar amb doble amonestació i per tant targeta vermella al local Gely (42', 91')

Gely va acabar el partit abans d'hora / Viu el Manlleu
L'MMVP del Manlleu - Europa:
Els dos components de Viu el Manlleu donem els punts a:

3 Punts per... URI MARTÍNEZ: Agoserat. Uri Martínez realitzava el millor partit com a jugador del Manlleu. Atrevit i sense manies, buscava amb contundència i astúcia totes les pilotes al davant. Ràpid, àgil i amb molts recursos. Partit completíssim. Només li va faltar punteria en dues ocasions molt clares que va disposar.

2 Punts per... DANI BARRAGÁN: Sant. Sant Barragán tornava a baixar del cel directe cap al Municipal. Tres parades espectaculars a la primera part (dues en la mateixa jugada) i la gran seguretat que va oferir als minuts els quals l'equip va patir, van ajudar a l'equip per endur-se la victòria.

1 Punt per... RAMON MASÓ: Desembussador. Va començar la temporada com a migcentre però va acabar de rotllar. Jordi Dot l'ha col·locat en la seva posició natural, de lateral esquerra i el jugador s'hi sent molt còmode. Gran partit al lateral i formant una parella excepcional amb Sergio Ginés. Va acabar però de mig, i va tenir el premi de marcar el gol definitiu per desembussar el Manlleu.

Uri Martínez, va portar de corcoll la defensa de l'Europa / Viu el Manlleu

Les declaracions dels entrenadors:
Jordi Dot, entrenador del Manlleu / Viu el Manlleu

·"La primera part ha estat de 0-0, i la segona part penso que hem fet un pas endavant i hem sapigut fer les coses bé."

·"Penso que si haguéssim fet bé les coses no hauríem d'haver patit al descompte"

·"L'Uri és una aposta de futur. Ja estava fent ben partits i avui ha estat el partit que ho ha fet millor. Ha de seguir treballant i fer les coses bé"

Dani Contreras, 2n entrenador de l'Europa / Viu el Manlleu

·"Típic partit al camp del Manlleu, molt difícil per nosaltres, i per una errada nostre s'ha decidit el partit."

·"Barragán i Rafa Leva han fet un gran partit. Han estat molt bé pels dos equips. Possiblement hagués estat un partit amb més gols."

·"Hem trobat a faltar Marc Esteban perquè és un jugador amb molta força a mig del camp així com Cano, que també l'hem trobat a faltar. Tot i això no serveix com a excusa."

·"El problema està en que portem setmanes amb una sensació extranya."