Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 9 de setembre del 2013

"Cop (de cap) dur"
Crònica del Manlleu - 1 Cornellà

Derrota dolorosa del Manlleu davant del Cornellà. Un cop de cap d'Òscar Muñoz al minut 93, esborra per complet la molt bona imatge dels manlleuencs. També cal dir que el Cornellà ha tingut bones ocasions per matar abans pel partit, així com també el propi Manlleu. El camí que s'ha seguit avui és el correcte i pel que s'ha de seguir caminant.

El Manlleu ha sortit amb una samarreta de record a Pep Prat / Viu el Manlleu

El partit

1a part:

El Manlleu ha sortit al terreny de joc amb les idees bastant clares respecte el partit de la setmana passada contra el Masnou i sabent quin rival tenien avui al davant. La primera part ha passat pràcticament sense ocasions clares de gol, exceptuant un potent xut de Sergio Ginés que ha tocat la xarxa pel lateral i xuts sempre de lluny del Cornellà que atrapava sense problemes Barragán o que directament anaven fora.
Primera part intensa sobretot al mig del camp, on el joc físic agafava el protagonisme i on el Manlleu ha jugat amb un sistema de joc que encara no havíem vist, amb Marc Francolí actuant com a migcampista amb Uri Martínez, Manel Sala i Ginés a l'atac.

Manu Moreno lluitant una pilota amb Òscar Muñoz / Viu el Manlleu
2a part:

A la segona part el partit s'ha anat animant per totes dues bandes a mesura que anaven avançant els minuts. I pel Manlleu, apareixia Barragán. Al minut 52, cop de cap d'Òscar Muñoz que el porter local refusava amb una espectacular estirada. Uns minuts després (en els millors moments del Cornellà), arribava la millor ocasió visitant, en una jugada embolicada on la pilota tocava 3 cops al pal abans de ser refusada per la defensa manlleuenca. Al darrer quart d'hora, el Manlleu buscava el partit. Ocasions clares per Manel Sala i Sergio Ginés, però els seus xuts eren refusats pel porter visitant.
També hi ha hagut lloc per la polèmica arbitral. Fora de joc mal anul·lat a Sergio Ginés quan es quedava sol davant Jose Bermúdez i molta irregularitat a l'hora de xiular faltes ja fóssin pel Manlleu o pel Cornellà
Al minut 93, en l'última jugada del partit, arribava la catàstrofe pel Manlleu. Ot Bofill, poc hàbil a l'hora de treure la pilota (que això no tapi el gran partit del jove jugador manlleuenc) regalava un còrner al Cornellà per culpa de la falta d'experiència.
Al còrner, mals marcatges i Òscar Muñoz rematava sol al fons de la porteria amb un bon cop de cap.
Gol, 3 punts i èxtasi per la vintena de seguidors visitants desplaçats fins al Municipal.

Jordi Dot donant instruccions a Manel Sala / Viu el Manlleu
Fitxa tècnica:
Manlleu: Barragán, Ot Bofill, Archi, Gely (C), Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma (Fortet, 79'), Manel Sala, Uri Martínez (Ramon Masó, 60'), Marc Francolí.

Cornellà: Jose Bermúdez, Joel, Pol Planas, Cazorla, Israel, David (C), Dani Martí, Pep Caballé, Oscar, Baruc i Xavi Civil (Matamala, 73').

Àrbitre: Rafael Díaz Melero (Lleida). Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Archi (42'), Gely (86') i Sergio Ginés (88'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants David (27'), Pol Planas (53') i Israel (68').

L'MMVP del Manlleu - Cornellà:
Els dos components de Viu el Manlleu hem decidit donar punts a:

3 Punts a... BARRAGÁN: Salvador. El Manlleu ha seguit al partit sobretot gràcies a Barragán. Grans aturades sobretot a la segona meitat han donat aire a l'equip.

2 Punts a... PUTXI: Habitual. Com sempre, els pulmons d'aquest equip. Dóna la pausa quan se l'ha de donar i posa ritme quan toca. És a tot arreu, i avui ha seguit amb el seu recital.

1 Punt a... SERGIO GINÉS: Treballador. Bon partit de l'extrem, sobretot en tasques ofensives i també defensives. Buscava amb atreviment l'u contra u contra el rival amb valentia. Això és el que se li demana.

Les declaracions dels entrenadors:

Jordi Dot:
"Hem competit, hem corregut, hem treballat, hem exigit molt al Cornellà. Després els detalls. La primera part penso que hem estat superiors, a la segona ells han sortit més intensos i aquí hem patit."

"Penso que el Manlleu ha tirat endavant a la segona part i ens ha faltat la qualitat a l'hora de fer l'última passada. Ens han pitat molts fores de joc per tardar molt a fer aquesta última passada."

"Que et marquin al final i de còrner emprenya perquè no et pot rematar ningú i tant clar com a rematat. Són coses que hem de millorar però me'n vaig amb la sensació que l'equip ha millorat."

"Tenim més futbol que el que portem. L'hem de treure ja, i que quan el treiem el Manlleu sumarà de tres en tres."

Jordi Roger:
"Quan tothom ja donava per bo l'empat, ha vingut el còrner últim i hem tingut la sort que potser no vam tenir al camp de l'Europa. En línies generals ha estat un partit molt igualat, amb molt de respecte. Venir a Manlleu sempre és complicat"

"Hem madurat el partit a la primera part i a la segona hem donat un ritme més al partit que ens ha beneficiat. Hem tingut accions de gol, però ells a la contra també han portat perill."

"Guanyar a principis de temporada és molt important. Tot i això hem de millorar tots com a equip, és una lliga molt igualada i hem de treballar molt."

"Se m'ha fet estrany fins i tot a mi veure Baruc de verd. Estem molt contents amb ell, s'està adaptant poc a poc a la nostra manera de jugar i potser és el jugador amb més qualitat de la categoria."