Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 12 de setembre del 2013

"SUPERMANel"
Crònica del Santboià 1 - 2 Manlleu

Eufòria desfermada en el segon gol de Manel Sala / Viu el Manlleu

El Manlleu aconsegueix la primera victòria de la temporada al derrotar el Santboià per 1 gol a 2 a domicili. Dos gols de Manel Sala a la segona part serveixen per remuntar el gol de Jordi Martínez pels locals. Hem vist un Manlleu diferent del de les tres primeres jornades. Ganes de jugar la pilota pel terra, combinant molt bé i oferint un joc molt atractiu i eficaç.

Gran partit i gran treball dels homes de Jordi Dot que es mereixen aquesta victòria.

El Manlleu presentava una alineació amb canvis i poc habitual (que vam encertar en la prèvia), jugant amb un 4-3-3 destacant a Francolí i Masó actuant com a interiors. Bon descobriment de Jordi Dot. Control i tècnica necessària pel mig del camp manlleuenc.

La nota negativa del partit, la lesió de Manel Sala. Aquest dijous se li fan més proves per conèixer l'abast de la seva estrevada al quadríceps. Més que dubte per diumenge contra el Gavà.

El partit
1a part:
Durant tots els primers 45 minuts, els dos equips van mostrar un respecte propi de l'entitat de tots dos conjunts. Primers minuts de tempteig en els quals vam poder veure que tant Manlleu com Santboià són dos equips que busquen jugar la pilota pel terra des del porter fins el davanter.
Cap ocasió clara per cap equip en la primera meitat, però si moltes arribades que no acabaven en xut final. Destacar que tot i no haver ocasions la primera part ha estat prou entretinguda per l'aficionat. Només una arribada d'Uri Martínez que per poc aconsegueix transformar, i un parell de xuts de falta per part del Santboià que no van causar perill a la porteria manlleuenca, van ser les accions més destacada de la primera part del partit.

Un xut de falta, l'acció més perillosa del Santboià a la 1a part / Viu el Manlleu

2a part:
A la segona part el ritme de partit va canviar per complet. Només començar la represa, el Santboià s'avançava al marcador. Àlex Fernández, totalment lliure de marca, posava una bona centrada al segon pal per l'arribada de Jordi Martínez, que anticipant-se molt bé a Manu Moreno aconseguia el primer gol del partit.
Semblava que el Manlleu es podria desanimar després de la bona primera part i pel fet d'està fent un gran futbol, però no va ser així. Tot el contrari.
El Manlleu anava cap a millor i s'ensumava. Només 5 minuts més tard, després d'un atac mal realitzat pels locals, Ramon Masó enviava una pilota llarga per Manel Sala perquè es busqués la vida. I la va trobar. Des de pràcicament la línia de fons, trenca cap a dins de l'àrea per agafar angle pel xut i barraca. Fort a mitja altura i golàs. Empat a 1.
El Manlleu agafava encara més aire i seguia jugant un gran futbol. I com de capritxós és el futbol. A vegades et dóna tant poc i altres tant.
"Els detalls", deia Jordi Dot la setmana passada. Doncs al minut 65, Manel SalaSuper Manel Sala, engaltava amb un toc suau i elegant amb la cama esquerra des de la frontal de l'àrea un xut que picava el pal i, "els detalls", fan que la pilota rebotés a l'esquena de Planchería per colar-se dins de la xarxa. Remuntada, 1 a 2 i primera victòria el sac.
A partir d'aquí i davant un Santboià amb un home menys, el Manlleu hagués pogut ampliar la diferència de gols amb un bon nombre d'ocasions, així com el Santboià, mermat físicament ho provava a la desesperada amb pilotes penjades a l'àrea.
Final i tres punts, els primers tres punts per un Manlleu que tot i ser encara a l'inici de la temporada, necessitava aquesta victòria com l'aigua.

Enhorabona al cos tècnic i els jugadors i a pensar en el Gavà.

Manel Sala dedicant el primer gol al desaparegut Pep Bocata / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica:
Santboià: Planchería, Márquez, Javi Calvo, Jaime, Dani Iglesias, Heredia, Luque (Raúl Rodríguez, 76'), Àlex Fernández, Eloi Fontanella (Aiham, 12'), Jordi Martínez i Sergio Urbano (Libo, 61')

Manlleu: Barragán, Ot Bofill, Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Marc Francolí (Iván Fernández, 78'), Ramon Masó (Seuma, 54'), Uri Martínez, Sergio Ginés i Manel Sala (Fortet, 77')

Gols: 1-0, Jordi Martínez (48'); 1-1, Manel Sala (53'); 1-2, Manel Sala (65')

Àrbitre: Kabir Frutos Bonache. Bé. Va amonestar amb targeta groga els locals Javi Calvo (89'). Va amonestar amb targeta groga el visitant Iván Fernández (85'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant vermella el local Àlex Fernández (13', 60').

L'MMVP del Santboià - Manlleu:
Els dos components de Viu el Manlleu hem decidit donar els punts a:

3 Punts per... MANEL SALA: Estrella. Gran partit del davanter manlleuenc. No només pel fet de marcar els dos gols que dónen els tres punts, sinó pel seu gran repartori de moviments. En especial, el de baixar pilotes d'esquena a porteria, amb això, sens dubte el millor de la categoria.

2 Punts per... URI MARTÍNEZ: Atrevit. El millor partit del jugador del Bages des que vesteix la samarreta del Manlleu. Molt atrevit jugant d'extrem encarant i desbordant que, de fet, és el que se li demana. Partit molt complet del jove jugador.

1 Punt per... SERGIO GINÉS: Incombustible. Amunt i avall, amunt i avall, amunt i avall... Sergio Ginés no para. Ataca tant bé com defensa. Defensa tant bé com ataca. La seva velocitat fa mal a les defenses rivals i ho està aprofitant d'allò més bé.

Les declaracions dels entrenadors:

Jordi Dot, entrenador del Manlleu / Viu el Manlleu

• "Era un partit molt important per tots dos equips i sabíem que era un partit clau per agafar una mica d'aire. Ha estat un partit amb molt de respecte i al final som els justos vencedors."
  • "Els detalls que a vegades ens han faltat com en el dia del Cornellà que dèiem que fallàvem ocasions, avui hem tingut la sort que en Manel ha fet dos gols, el segon que és de sort, però bé, aquests detalls són els que al final et dónen les victòries."
  • "Si vols estar tranquil a la categoria has de sumar de 3 en 3. És una categoria molt igualada i nosaltres intentarem que tots aquests detalls vagin a favor nostre."

Alberto Fernández, entrenador del Santboià / Viu el Manlleu

• "Portem una dinàmica dolenta. En 8 minuts passes de l'1-0 a l'1-2 i amb un home menys. L'equip juga bé però estàs en una mala dinàmica."
  • "El partit estava igualat però repeteixo, quan les coses no van bé no van bé. Manel Sala marca diferències d'una manera exagerada i ha decidit el partit."
  • "Ho hem intentat amb alguna acció aïllada però era difícil sobretot amb un home menys. Hem d'anar a guanyar la setmana que bé i intentar tenir els detalls del futbol a favor nostre."