dimecres, 18 de setembre del 2013

1x1, J5: Manlleu 0-1 Gavà

Barragán: Indefens. No va intervenir en tot el partit, excepte un xut de falta a la primera part. A la segona part, Grau el va afusellar en el gol definitiu sense que hi pogués fer res.

Ot Bofill: Defensiu. Bon treball en defensa del jove jugador manlleuenc. Correcte sense gaire feina. El pròxim pas és demanar-li que s'atreveixi a avançar línies quan toqui i s'incorpori més a l'atac per la banda.

Archi: Reservat. Partit on la defensa no va intervenir gaire, per tant, poc es pot dir. Potser podem retreure que busca molt ràpidament desplaçaments llarguíssims que costa que trobin destinatari. També juga molt amb Barragán tenint altres opcions. Reservat, sense complicacions. Bon treball.

Gely: Adormit. En partits així es troba a faltar el gran capità. En defensa molt bé, però quan les coses no van bé, el "líder" dins del camp ha de treure el caràcter i empentar a l'equip cap a la victòria. Un aspecte que se li està trobant a faltar.

Putxi: Justet. No va fer el seu millor partit, però si que va ser decisiu en algunes jugades. Tot i això no vam veure el millor Putxi, sobretot en un bon nombre de pilotes les quals va arribar tard. Va errar en la cobertura del gol del Gavà.

Seuma: Perdut. Li costa trobar el seu lloc al mig del camp. Vol anar a totes les pilotes i n'atrapa poques. Ho dóna tot i això és bo, però a vegades s'ha de parar a pensar cap a quina zona del camp vol anar. També va trobar a faltar entrar més en joc.

Ramon Masó: Desorientat. Completament perdut al mig del camp. A Santboià va fer un gran partit a la zona de mitjos, però contra el Gavà estava perdut. Indecisions tàctiques i moltes impresicions sobretot a l'hora de donar la passada correcte li van jugar en contra.

Marc Francolí: Orgullós. No va parar de córrer en tot el partit i no parava d'animar els seus companys. No va poder oferir del tot el seu joc potser pels constants canvis de posició. Va començar de mig, va passar per l'extrem i va acabar de lateral.

Sergio Ginés: Feble. Fe que no li falti, però es va mostrar molt feble a l'hora d'encarar els 1 contra 1. No se'n va ensortir de pràcticament cap i aquesta és la seva millor arma.

Fortet: Aturat. La defensa rival va aturar tot intent de Fortet per regirar-se de cara a porteria. No aconseguia tampoc connectar amb els companys de l'atac, i el seu partit va passar per una rematada de cap que va sortir llepnat el pal. No va tenir gens de sort.

Suplents:

Muntada: Agoserat. El manlleuenc aprofita al màxim els minuts que li dóna Jordi Dot. S'atreveix amb tot i si no li surt, ho torna a intentar. Amb el cap va tenir una ocasió clara per fer gol. Perquè no ser una alternativa?

Iván Fernández: Esverat. Acostuma a aprofitar bé els minuts que li dóna Jordi Dot. Ho vam veure a Sant Boi i ho vam veure ahir. Va donar més verticalitat a l'equip, el que passa és que sembla que vol fer tantes coses a la vegada que no li acaba sortint cap. Tot i això bon minuts del migcampista.

Uri Martínez: Lesionat. Havia de ser titular per la lesió de Manel Sala, però arrossegava molèsties el genoll que ho van impedir. Va jugar 20 minuts i no va poder aportar res de nou a l'equip.