Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 3 de setembre del 2013

CONTRACRÒNICA, J2: Aniran per tu, Pep

Era un mal dia. Aquest cap de setmana de cap manera no podia ser de cap manera bo per l’AEC Manlleu. “Ni que haguéssim guanyat 0-10”, deia Jordi Dot. En Pep va marxar massa d’hora i ha deixat un buit molt gran. Un buit que només pot ocupar ell i que, des d’allà on sigui, seguirà ocupant i sent present per a tots els manlleuencs. Els jugadors xutaran cada pilota per ell i el Municipal vibrarà cada setmana per brindar-li a en Pep allò que més li agradava, que l’equip guanyés. Tu sempre seràs allà on vagi al Manlleu. Cada gol, cada punt i cada victòria aniran per tu, Pep.

Minut de silenci previ al partit / Viu el Manlleu
La tristor d’un cap de setmana nefast sembla que es va encomanar a l’equip en la primera meitat. Un joc avorrit i insuls, ple de desplaçaments bombejats i pilotes volant pel cel del Masnou amb tal freqüència que ni el millor controlador aeri d’un aeroport hagués sabut gestionar. Va ser Manel Sala contra el món en aquest primer temps. Ell era qui intentava agafar qualsevol rebot a prop de l’àrea i el convertia en xuts que, per mantenir la tònica, marxaven per sobre la porteria de Fradera. Per sort, es va arribar al descans.

A la segona part, el partit es va trencar i el Manlleu es va començar a assemblar més al Manlleu. Més entrades per bandes i algun suport més a Manel Sala en la cerca del gol. El canvi de posició de Francolí, que es va posar al mig per dirigir la creació manlleuenca, i la profunditat que va donar Ot Bofill per banda dreta donaven als de Jordi Dot més arguments en atac, però que van acabar sent insuficients. Les dues ocasions més clares, una per Fortet just a l’inici del segon temps que treu un defensa sota pals i un xut de Francolí des de la frontal que va treure Fradera. A banda d’això, poca cosa més. Partit irregular del que ens emportem un punt.

La veu del futbol a Ràdio Manlleu, Dionís Cruselles, explicava en la transmissió del partit que divendres en Pep encara pensava i parlava del Manlleu i en el seu partit al Masnou. Al final va ser un punt, un solitari punt que, de ben segur, és el primer dels molts que ens donarà aquest equip. Per la nostra part, només dir-te que moltes gràcies per tot el que has fet. Descansa en pau.