Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 5 de setembre del 2013

J3. Ànalisi del rival: UE Cornellà, per Jorge Vázquez (@JorgeVazLaf)





El Cornellà, un dels favorits de la lliga

Diumenge arriba al Municipal de Manlleu, la UE Cornellà, el segon equip de la darrera temporada. Un equip que té el mateix objectiu, classificar-se per disputar el partits de play off i intentar aconseguir l’ascens a la 2ªB. La temporada passada van caure a primera ronda davant el RCD La Coruña B, equip que va acabar eliminat en la darrera eliminatòria però que alguns dels seus jugadors han donat el salt a la primera plantilla del Deportivo i ara estan jugant a 2ª divisió.

El Cornellà en la seva participació al Torneig dels Històrics / Àngel Garreta - torneighistorics.cat
La UE Cornellà és un equip que no ha variat molt en els darrers anys, el club està portant a terme una política de continuïtat que permet mantenir el bloc de la plantilla i obtenir resultats. Aquesta temporada el tècnic, Jordi Roger, que serà la seva tercera temporada a la banqueta, ha hagut de modificar l’atac: De les 6 baixes que ha tingut la plantilla, 4 han sigut de la part de davant. Enric ha marxat al Badalona, Boris al Sant Andreu, Xavi Puerto al Espanyol B y Alex Plà al Rubí. Ha fixat a Oscar Muñoz del Europa, Roger Matamala del Prat i Baruc Nsue del AEC Manlleu, un cop començada la lliga ha arribat Enric Vallés que estava al Olot. La part defensiva també ha tingut variacions, Jose i Franco han marxat i han vingut Cazorla del Prat i ha tornat Martí Tapia que estava al Sevilla.


Baruc ha deixat el Manlleu per reforçar el Cornellà / Àngel Garreta - ceeuropa.cat

El calendari va deparar un inici de temporada dur, per començar partit contra l’Europa, partit que es va resoldre en els darrers minuts del partit, no va ser un gran partit de futbol, però potser és lo que espera diumenge quan s’enfrontin dos grans equips. A la segona jornada un partit amb el Cerdanyola, partit boig, partit on es van veure dos Cornellà molt diferents, un que no estava al partit, un equip que sense adonar-se perdia 0-2 al marcador. L’altre equip si que estava al partit i va guanyar per un parcial de 4-0. Quin equip hi anirà diumenge? doncs a les 18:45 ho sabrem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada