dilluns, 16 de setembre del 2013

"Toca reiniciar el sistema"
Crònica del Manlleu 0-1 Gavà

Tant Seuma com tot l'equip, van acabar ferits al final del partit / Viu el Manlleu

Partit per oblidar el que va disputar el Manlleu contra el Gavà. Un cúmul de circumstàncies van impedir als manlleuencs crear joc i ocasions de gol, dues de les mancances més importants durant el partit.
Després de la victòria al camp del Santboià, semblava que l'equip havia fet un gir futbolísticament parlant, però ahir vam tornar a veure el pitjor Manlleu. El que més preocupa ara mateix però, és el fet de tenir Manel Sala KO durant tres setmanes i tenir tantes dificultats no només per fer gol, sinó també per tenir ocasions clares per marcar.
Fortet és el relleu natural com a "9" del Manlleu. Un jugador el qual no li falten ni ganes ni il·lusió, però no passa pel seu millor moment i no té gens de sort.

Hem de confiar que l'equip reaccionarà. Jordi Dot ho deia en sala de premsa, que l'equip ha de tornar a començar i aclarir les coses. Després, l'equip ha de treure la seva millor versió. Tot i els 0 punts de 9 possibles a casa i haver sumat 4 punts de 15 possibles, de portes en dins l'equip confia en agafa el vol en els propers partits.

Eduard Fortet va ser constant, però desencertat / Viu el Manlleu
El partit
1a Part:
Durant els primers 20 minuts de partit, el Manlleu va portar el pes del partit. Al davant, un Gavà molt jove però que va agradar bastant. Les ocasions van començar a arribar tímidament per les files manlleuenques. Al minut 5 de partit, Ramon Masó ho provava de lluny sense sort, però la ocasió més clara del Manlleu a la primera part i de fet, de tot al partit va arribar al minut 16. En un dels molts còrners que va servir Marc Francolíu, va trobar el cop de cap de Fortet que, superant bé el seu marcador, va rematar una pilota que va sortir llepant el travesser sense que el porter visitant hi hagués pogut fer alguna cosa.
A partir del minut 20, el partit es va tornar molt feixuc, igualat, i sense ocasions clares compatibilitzades. El Manlleu intentava aprofundir molt per les bandes però feia moltes errades pràcticament no forçades pels jugadors del Gavà.
El partit arribava a la mitja part amb una sensació no gens bona per part de l'afició manlleuenca.

Barragán treia sota pals la única ocasió del Gavà en la primera meitat / Viu el Manlleu
2a Part:
La segona part començava amb una molt clara ocasió pel Gavà. Al minut 46, Masuet rematava una pilota que picava al travesser per espant dels manlleuencs. Anaven passant els minuts i el Manlleu no s'apropava amb claredat a la porteria defensada per Pacheco. Les aproximacions arribaven mitjançant sobretot serveis de cantonada que mai van trobar rematador.
Jordi Dot va donar entrada al tram final a Uri Martínez i Joan Muntada per intentar donar més velocitat a l'atac i crear més perill. Un perill que únicament va arribar al minut 83 amb una rematada de cap de Muntada que el porter gavanenc enviava a còrner amb la punta dels dits.
El Manlleu completament a l'atac els últims minuts de partit, sobretot novament gràcies a un revolucionat Iván Fernández que no va tenir sort però a l'hora de finalitzar les jugades.
Tot semblava que acabaria amb empat i de fet, així ho reconeixien els entrenadors en roda de premsa, però malauradament, no va ser així.
Passada en profunditat per Grau que agafava descol·locada la defensa manlleuenca i xut potent impossible per Barragán. 0-1, minut 87, 0 punts de 9 possibles a casa i la gent que marxava.
A vegades, al final, al futbol si t'arrisques ho acabes pagant. Però també hi ha altres vegades que acabes guanyant. Diumenge va sortir creu però estem segurs que el proper diumenge pot sortir cara. Paciència i confiança. Només això.

El Gavà fent pinya celebrant el gol de la victòria / Viu el Manlleu
Fitxa tècnica:
Manlleu: Barragán, Ot Bofill (Muntada, 78'), Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Seuma (Iván Fernández, 58'), Ramon Masó (Uri Martínez, 70'), Marc Francolí, Sergio Ginés i Fortet.

Gavà: Pacheco, Juanito (Campos, 45'), Alberto, Eric, Unzue, Blanchart, David, Oriol (Mulero, 78'), Masuet, Sergio i Grau (Aitor, 90').

Gols: 0-1, Grau (87')

Àrbitre: Cristian López Carballo. Bé. Va amonestar els locals Ot Bofill (40') i Putxi (52'). Va amonestar els visitants Alberto (58') i Blanchart (60').

L'MMVP del Manlleu - Gavà:
Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts per... MARC FRANCOLÍ: Orgullós. No va parar de córrer en tot el partit i no parava d'animar els seus companys. No va poder oferir del tot el seu joc potser pels constants canvis de posició. Va començar de mig, va passar per l'extrem i va acabar de lateral.

2 Punts per... PUTXI: Justet. No va fer el seu millor partit, però si que va ser decisiu en algunes jugades. Tot i això no vam veure el millor Putxi, sobretot en un bon nombre de pilotes les quals va arribar tard.

1 Punt per... IVÁN FERNÁNDEZ: Esverat. Acostuma a aprofitar bé els minuts que li dóna Jordi Dot. Ho vam veure a Sant Boi i ho vam veure ahir. Va donar més verticalitat a l'equip, el que passa és que sembla que vol fer tantes coses a la vegada que no li acaba sortint cap. Tot i això bon minuts del migcampista.

Marc Francolí es va fer un tip de servir còrners / Viu el Manlleu

Les declaracions dels entrenadors:
Jordi Dot, entrenador del Manlleu / Viu el Manlleu

• "Al final he posat dos puntes, en Francolí de lateral i buscar l'atac. Podia buscar el 0-0 o la victòria i ens han enganxat en una contra"
  • "Hem de fer un reset, començar de zero perquè no pots perdre tres partits seguits a casa"
  • "Potser és culpa meva, sóc jo els que els poso el lloc i buscant suplir en Manel i l'Uri he remogut massa l'equip i això els ha pogut afectar"
  • "Està clar que ens hem d'aixecar d'això, però estem a la cinquena jornada i ara estem a temps de canviar-ho"

Albert Poch, entrenador del Gavà / Viu el Manlleu

• "Jo creia que acabaríem amb empat perquè hem tingut les mateixes oportunitats que el Manlleu, ha sigut un partit molt travat i aquest gol que hem fet al final és glòria per nosaltres"
  • "Tenim nanos molt joves i això costa. Encara és molt d'hora i s'ha de tenir paciència per part de les dues bandes. He de dir que hem estat de sort en la jugada del gol quan ja donava per bo l'empat, això ho he de reconèixer"
  • "Que el nostre noi més gran a la Tercera Divisió tingui 22 anys és molt complicat per l'equip. No hem jugat ni millor ni pitjor que altres partits i avui hem guanyat. La Tercera Divisió és molt complicada, però confio molt amb els meus jugadors"