Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 27 de febrer del 2015

Prèvia J.26: FC Terrassa - AEC Manlleu



AEC Manlleu / Seguim amb les finals

·Visita a un dels camps complicats de la categoria. Saben que tenen més a guanyar que a perdre.

·L'equip arriba de pujada després de l'important victòria al camp del Martinenc dimecres, que a més va suposar la primera victòria a domicili de la temporada.

·Fora del descens. Afrontar el partit amb l'equip fora de la zona crítica ha de donar tranquilitat per afrontar el partit amb la màxima ambició.

·Tres migcampistes són innegociables. Vam comprovar al Guinardó com Miquel Muñoz sembla tenir la intenció d'apostar clarament per la presència de tres jugadors a l'eix del mig del camp. Hugo torna de sanció i seria el teòric titular, però el retorn d'Ivan Fernández dóna més recursos a aquesta posició.

·Mobilitat ofensiva. A dalt, els tres homes que sol disposar Miquel Muñoz gaudeixen de molta mobilitat i s'intercanvien les posicions constantment. Això aporta diferents registres a l'hora d'atacar.

·L'estat de Manel Sala. El davanter manlleuenc va jugar tocat al Guinardó i caldrà veure com arriba per aquest partit. 

·Miquel Muñoz recupera a Archi, Hugo, Martí Soler, Ivan González i Payán pel partit. Els quatre primers estaven sancionats i l'últim, lesionat.

·Seuma, Manel Sala, Martí Soler, Uroz i Muntada estan aparcebuts de sanció. Si veuen una targeta no jugaran davant el Figueres.



FC Terrassa / Amb el playoff a tocar


·Els egarencs són el 5è classificat de Tercera amb 38 punts i són uns clars candidats a lluitar per les places de playoff fins el final. 

·Equip dominador. Ja ho vam poder comprovar en el partit del Municipal, on el Terrassa va realitzar una gran actuació. Se senten còmodes amb la pilota, portant el pes del partit i tenen molts recursos per superar les defenses rivals. 

·Els mateixos punts a casa i a fora. Amb 19 punts, el Terrassa és un dels tres conjunts de la categoria que ha sumat exactament els mateixos punts tant a casa com a fora. L'acompanyen Santfeliuenc i Palamós.

·Pocs gols rebuts a l'Olímpic. Només han encaixat 9 gols al seu camp, sent el tercer equip que menys gols ha encaixat al seu camp (Pobla-7 i Muntanyesa-4)

·Noms molt destacats. Batanero, Merchán o Segarra són alguns dels noms destacats d'una plantilla molt compensada. 

·Les incorporacions al mercat d'hivern donen fruits. Sobretot la de Gallego, que ja va donar la victòria in extremis la setmana passada al camp del Santfeliuenc.

·Seran baixa per sanció el capità Jaime i Juli. Tampoc podran jugar els lesionats Sergi Pérez, Montoro i Maldonado.


El partit

·L'àrbitre del partit serà Arnau Llopart Carbó. Va arbitrar el Manlleu 2-0 Pobla de Mafumet NO ha arbitrat encara el Terrassa aquesta temporada.

·El partit serà d' ENTRADA GRATUÏTA per a tots els aficionats. Des d'aquí animem a qui pugui de Manlleu anar per animar l'equip.

·El resultat a la primer volta va ser de Manlleu 2-4 Terrassa

·La temporada passada, el Terrassa va guanyar per la mínima al Manlleu (1-0).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada