Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 26 de febrer del 2015

'Guerrillers al Guinardó' - Crònica del FC Martinenc 1-2 AEC Manlleu

L’actitud i intensitat regna entre la plantilla del Manlleu per aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada, i 3 punts (més goal average) davant un rival directe. Tots els jugadors van estar molt encertats, i Ivan Fernández, que després de superar una lesió de lligaments el genoll, en el seu primer partit de tornada destacava pel seu gran nivell. Aitor Angulo també va debutar mostrant un gran nivell.

Amb aquest xut, Maik Molist donava els tres punts al Manlleu / Viu el Manlleu
 Manlleu desconegut respecte els dos últims partits. Desconegut positivament pel canvi d’actitud de tots els jugadors que hi van participar, sobretot respecte dels partits davant el Gavà i el Vilassar.

Tots dos conjunts sabien el que s’hi jugaven i es va notar sobre el terreny de joc. A més a més, molta gent al Guinardó per donar suport al conjunt local que amb iuna victòria podria haver deixat el Manlleu sis punts per sota.
No va ser així. Els manlleuencs van treure’s la pressió de sobre i en els primers set minuts, Manel Sala i sobretot Maik, van tenir dues ocasions molt clares per avançar-se al marcador. Van perdonar i a la primera que van tenir els locals, van avançar-se al marcador. Falta fora a l’àrea que treien ràpidament, per David Serrano que entrava sol al segon pal, superava Barragán amb qualitat i marcava el primer gol del partit.
Lluny de baixar el cap, el Manlleu tardava 4 minuts en reaccionar. Aprofitant una segona jugada, Blanchart donava una bona assistència de cap per Manel Sala, que en posició correcta (ja que el central local Vivó trencava el fora de joc), anotava amb un fort xut creuat impossible per Pacheco.
El perill pels locals arribava constantment dels peus d’Elhadji, però els quatre defenses del Manlleu van mostrar un nivell molt alt durant els 90 minuts.
El partit arribava el descans molt obert, amb aproximacions pels dos equips i amb un bon Manlleu que enfilava el camí de la victòria final.

Ivan Fernández va mostrar un nivell molt alt el dia que es tornava a sentir futbolista / Viu el Manlleu
El ritme de la segona part, pràcticament calcat a la primera. Els dos conjunts seguien amb una alta intensitat i això va provocar que l’àrbitre ho tallés a base de targetes. Elhadji seguia sent l’únic argument del Martinenc a l’hora de crear perill i Manel Sala i Uroz ho provaven pel Manlleu amb xuts que no trobaven porteria. El joc dels locals era molt directe, buscant les dos torres al davant però la defensa del Manlleu seguia a un gran nivell i el mig del camp, Ivan Fernández era omnipresent amb un desplegament físic brutal impropi d’un jugador que porta més de set mesos lesionat i que surt d’una lesió tan greu de genoll.
No ens enganyem, el partit anava directe a l’empat. A mesura que passaven els minuts, els equips cada vegada estaven més cansats i els atacs arribaven en comptagotes. Fins al minut 87.
Uroz realitzava una bona jugada individual per banda dreta de l’atac manlleuenc, i aconseguia un córner molt benvingut. Muntada la posava de manera excepcional per Maik Molist, completament lliure de marca al segon pal que engaltava la pilota amb un xut fort i sec, que batia per baix a Pacheco. Estratègia eficaç i eufòria desfermada al Manlleu que veia com els 3 punts s’apropaven més que mai.
Només Elhadji va tenir l’empat a les seves botes ja al minut 90, però en una clara ocasió va fer un ‘misto’ i el partit va decantar-se pels manlleuencs.

Elhadji va portar de corcoll als defenses del Manlleu que van saber neutralitzar-lo bé / Viu el Manlleu

Victòria vital però això no para. Arriben partits complicats, el primer, diumenge a Terrassa. Un senyor rival, un senyor estadi i un Manlleu que voldrà fer encara més bona la victòria al Guinardó. El partit es disputarà aquest proper diumenge, 1 de març, a les 17h. El Manlleu recuperarà els sancionats Archi, Hugo, Martí Soler i Iván González i el lesionat Payán.

Fitxa tècnica:

FC Martinenc: Pacheco (2), Àlex (3), Vivó (2), Aleix Vall (3), Acosta (3) (Diego, 72', (2), Cristian (2) (Eric, 57', (3), Alberto (3), Pitu (3), David Serrano (4), Masip (2) (Céspedes, 81', (s.p) i Elhadji (4).

AEC Manlleu: Barragán (3), Aitor Angulo (4) (Edu Rabell, 68', (3), Blanchart (4), Ballús (4), Muntada (4), Seuma (3), Maik (4), Ivan Fernández (5), Pol Coll (3) (Fortet, 89', (s.p), Manel Sala (4) (Fran Pérez, 73', (3) i Uroz (3).

Gols: 1-0, David Serrano (13'); 1-1, Manel Sala (17'); 1-2, Maik Molist (86').

Àrbitre: Daniel López Morente. Correcte. Ha amonestat amb targeta groga els locals Alberto (21'), Aleix (23'), Cristian (29') i Elhadji (80'). També els visitants Ivan Fernández (37'), Manel Sala (64'), Ballús (82') i Uroz (89').

*Les puntuacions van de l'1 al 5, de menys a més segons el partit que hagi disputat el jugador.