diumenge, 8 de febrer del 2015

'Desmotivats' - Crònica del CF Gavà 1-0 AEC Manlleu

El Manlleu toca fons a Gavà. Derrota per 1 gol a 0 davant un rival directe, l'equip mostra un nivell molt baix, sense motivació ni intensitat i acumula només 2 victòries en els últims 14 partits. Es preveu una setmana moguda a Manlleu on es pot anunciar un relleu a la banqueta.

Diego Morata té les hores comptades a la banqueta manlleuenca / Viu el Manlleu
Poca crònica podem fer d'un partit el qual poca cosa passava. El primer i únic gol del partit arribava al minut 5. Xut que intentava el local Dani Hernández que sense voler es convertia en una centrada per Gallas, que sol al segon pal, empenyia la pilota al fons de la xarxa.
El Manlleu només intentava arribar a través de pilotes llargues i xuts llunyans de Manel Sala, que molt lluny de la seva millor forma, no tenia el seu dia. La primera clara la tenia ell mateix, després d'una excursió a l'atac d'Archi i el posterior xut del davanter manlleuenc el refusava a córner el porter local.
L'últim a destacar de la primera part és un xut del local Arthur, ja al minut 45, que sortia llepant el pal dret de la porteria defensava per Barragán.

Manel Sala a punt de rematar un servei de córner / Viu el Manlleu
A la segona part la tònica seguiria pràcticament igual. Només l'entrada d'Uroz per Manel Sala al descans va donar un pèl més de contundència a dalt, però poc més. El Gavà, que no oferia gaire cosa, no passava angúnies el darrera i es dedicava a deixar passar el temps per aconseguir una victòria molt valuosa.
La ocasió més clara, al minut 61. Hugo Fernández es quedava sol davant el porter local que aconseguia rebutjar l'u contra u a córner. Uroz, amb dos xuts, tampoc aconseguia posar la pilota al fons de la xarxa. El Manlleu ja recorria a la pilotada però no sortia res i, per altra banda, el Gavà sortia mandrós al contraatac sense crear un perill real.
Al tram final del partit, les targetes es convertien en protagonistes. Al minut 83, el porter suplent del Manlleu Iván González era expulsat amb vermella directa per menysprear l'àrbitre del partit. Posteriorment, al minut 87, era Martí Soler el que veia la segona targeta groga a causa d'una petita picabaralla.

Joan Muntada intenta marxar per la banda / Viu el Manlleu
Al final, derrota d'aquells que fan mal. Derrota que deixa el Manlleu al límit del descens. Derrota que deixa l'equip tocat i amb un relleu a la banqueta en les properes hores. Derrota per reflexionar i perquè els jugadors se n'adonin que, sense cap menda de dubte, si volen, poden.
Remant tots a una aconseguiran l'objectiu.
Ara, ment posada en un partit igual o més important que el del Gavà. Diumenge que ve, Martinenc - Manlleu.

Fitxa tècnica:

CF Gavà: Àlex Sánchez (4), Stephane (3), Gallas (3), Rubi (3), Xavi Pérez (3), Adri Gimeno (4) (Àlex Gómez, 86', (2),  Arthur (3), Iu Ranera (3), Xavi Civil (3), Alan Avila (2) (Mario, 59', (2) i Dani Hernández (2) (Cifu, 66', (2).

AEC Manlleu: Barragán (2), Ot (3), Archi (4), Blanchart (3), Muntada (3), Seuma (2), Maik (2) (Fortet, 67', (2), Hugo (3), Pol Coll (2), Manel Sala (2) (Uroz, 45', (3), Fran Pérez (2) (Martí Soler, 45', (2).

Gols: 1-0, Gallas (9')

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas. Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Gallas (20'), Alan Avila (55'), Àlez Sánchez (85') i Mario (87'). També els visitants Hugo (11'), Muntada (26') i Ot (57'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant expulsió al visitant Martí Soler (68' i 87'). Ha amonestat amb targeta vermella directa el visitant Iván González (83').

*Les puntuacions van de l'1 al 5, de menys a més segons el partit que hagi disputat el jugador.