Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 1 de febrer del 2015

'Alarmant' - Crònica de l'AEC Manlleu 2-2 FC Santfeliuenc

El Manlleu reanima a un Santfeliuenc que aixeca un 2 a 0 per quasibé endur-se el partit amb qüestió de cinc minuts. Manel Sala va estar a punt d'arreglar un partit que té un punt clau: la substitució d'Hugo, que deixa en pilotes el mig del camp manlleuenc.

Manel Sala ha reaparegut 7 partits després. Foto d'arxiu. / Viu el Manlleu
Primera part sense pràcticament ocasions per cap dels dos equips. Segurament el Manlleu portava una mica més l'iniciativa del partit i era lleugerament millor als visitants.
Només Seuma, un dels millors del partit, intentava inquietar el porter visitant Carlos amb un xut des del mig del camp que sortia fora per poc.
Ja a la mitja hora de joc, i novament amb Seuma de protagonista, els manlleuencs a punt estaven d'obrir la llauna amb un xut del manlleuenc que marxava fora per poc a la sortida del córner. El Manlleu seguia portant el ritme del partit però la primera part estava sent somnífera. Una de les jugades claus del partit arribaria al límit del descans, al minut 45. Penal clar sobre Pol Coll (ja n'ha provocat 7 aquesta temporada), que s'encarregaria de llençar Seuma. Carlosb endevinava la trajectòria de la pilota i aconseguia evitar el gol.

Fran Pérez ha anotat el seu segon gol enguany. Foto d'arxiu. / Viu el Manlleu

Els manlleuencs sortien amb una marxa més a la segona meitat i això es plasmaria al marcador. Al minut 3 de la segona meitat, Fran Pérez resolia un embolic dins l'àrea per marcar el primer gol del partit amb un fort xut amb la cama esquerra que es colava a prop del pal dret de la porteria del Santfeliuenc.
Just tres minuts després, al minut 51 de partit, Uroz rematava al fons de la xarxa una bona centrada de Muntada col·locant un esperençador 2 a 0 al marcador. Semblava que el marcador estava força encarrilat. El Manlleu dominava, no passava angúnies en defensa i fins i tot Manel Sala, als 20 segons d'entrar, a punt estava de fer el tercer si no fos pel defensa visitant que treia la pilota sobre la línia. Només hi havia un motiu pel qual es pugués perdre els tres punts: el Manlleu
Diego Morata reconeixia a la roda de premsa que es va equivocar amb el canvi d'Hugo. Aquest canvi va ser clau. Amb la sortida del migcampista del Manlleu, es va perdre el domini al mig del camp i el partit va ser un anada i vinguda que el Santfeliuenc va saber aprofitar.
Primer Josele i després Faura, als minuts 76 i 77 de partit, empataven un matx davant la desesperació de tots els manlleuencs, jugadors i aficionats. I podria haver estat pitjor si al 82, Cano, totalment sol a l'àrea petita, hagués marcat en un xut el qual la pilota va acabar al travesser.
El Manlleu estava desaparegut però Manel Sala, sobre la bocina, a punt estava de salvar els mobles en un xut el qual la pilota també es va estavellar al travesser.

No és la primera vegada que al Manlleu li aixequen un partit a casa. Foto d'arxiu /         Viu el Manlleu
Empat amb regust a derrota que deixa el Manlleu a un punt de la zona de descens. Propera visita: Gavà. Primer equip que baixaria. La victòria és obligada. Qualsevol cosa que no sigui derrota, deixaria el Manlleu en una situació molt compromesa.

Fitxa tècnica:

AEC Manlleu: Barragán (2); Edu Rabell (2), Archi (3), Blanchart (2), Muntada (3); Seuma (4), Maik (3), Hugo (4) (Aumatell, 67', (2); Pol Coll (3) (Martí Soler, 51', (2), Uroz (3) (Manel Sala, 64', (3) i Fran Pérez (3).

FC Santfeliuenc: Carlos (4); Dani Sánchez (3), Joserra (3), Gerard Rovira (3) (Ortiz, 52', (2), Edgar (4); Tena (3), Maldo (2) (Quiles, 62', (2), Toro (2); Cano (3), Josele (3), Peralta (2) (Faura, 62', (4).

Gols: 1-0, Fran Pérez (48'); 2-0, Òscar Uroz (51'); 2-1, Josele (76'); 2-2, Faura (77')

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros. Bé. Ha amonestat amb targeta groga els locals Muntada (24'), Hugo (38'), Pol Coll (49'), Seuma (63') i Archi (86'). També els visitants Maldo (33') i Ortiz (61').