Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 7 de febrer del 2015

Prèvia J23: CF Gavà - AEC Manlleu




AEC Manlleu

- El Manlleu s’ha complicat la vida. L’empat davant el Santfeliuenc va deixar l’equip 16è a un sol punt del descens, però l’amenaça dels descensos compensats no fan gens segura aquesta posició.

- Arriba la fase determinant pel Manlleu aquesta temporada. La primera de tres finals, tres enfrontaments contra equips de la part baixa.

- No es troben les sensacions adequades. Acumulem ja 22 jornades de competició i l’equip, si bé ha tingut bons moments de joc, no ha sabut traduir els partits en resultats. Manca d’eficiència.

- Les llacunes en els partits, factor a millorar. Les desconnexions del sistema defensiu de l’equip han estat la taca negra al llarg de la temporada.

- La plantilla arriba tocada, però quasi en plena disposició. Només Ivan Fernández i Payán són baixa.

- Nova oportunitat per guanyar a fora. En 22 jornades, el Manlleu és l’únic equip de Tercera que no ho ha aconseguit.

- Podrien debutar 2 jugadors: Li i Aitor Angulo, nous fitxatges, que no van entrar a la convocatòria la jornada passada.

- Blanchart es retrobarà amb els seus excompanys.

- Torna Ballús, que és el principal candidat per acompanyar Archi a l’eix de la defensa.

- Dubtes en atac. Amb una defensa i un mig del camp que semblen força consolidats, les principals alternatives de l’equip se centren en la zona atacant. Uroz i Manel Sala es disputaran una plaça com a referències ofensives. A les bandes, dues places per Pol Coll, Martí, Fran o Li.

- Martí és l’únic jugador apercebut de sanció.



CF Gavà

- 18è classificat amb 13 punts, és el primer equip situat en zona de descens.

- Greus problemes institucionals envolten el club. La sorprenent destitució d’Albert Poch va desencadenar un terratrèmol intern que ha desembocat en fins a 12 baixes i una renovació total de la plantilla.

- L’equip arriba de guanyar a Palamós amb una contundent victòria per 1-4. El triomf va trencar una dinàmica de 10 partits sense guanyar.

- Conjunt d’extrems. El Gavà és el club que ha empatat menys de la categoria (2 partits).

- L’equip va caure eliminat de la Copa Catalunya el passat dimecres. Una derrota per 0-1 davant del Girona els va deixar fora de la competició.

- Rival directe. El Manlleu és un clar competidor per evitar el descens i el partit serà de “més” de 3 punts en joc.


El partit

- L’àrbitre del partit serà Juan Manuel Martin Varas.

- El Manlleu ha guanyat en les darreres 3 visites a La Bòbila. La temporada passada, victòria per 0-2 amb doblet de Ginés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada