Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 20 de febrer del 2015

Prèvia J25: AEC Manlleu - UE Vilassar de Mar



AEC Manlleu / Inici d’un nou cicle

- Gir de timó. Després de la pèssima dinàmica del Manlleu, la junta directiva va decidir prendre mesures al respecte. Miquel Muñoz, segon entrenador, ha agafat el relleu.

- Derrota dura a Gavà. S’esperava que l’equip reaccionés, no ho va fer i es va complicar encara més la vida. Només el gol average evita que l’equip estigui en descens.

- Moltes incògnites. Miquel Muñoz ha anunciat que vol un equip pràctic i caldrà veure       quines novetats aportarà a l’onze.

- Llarga llista de sancionats. Els dos porters, Barragán i Ivan, i Martí Soler van acabar expulsats a Gavà.

- Porters juvenils. Sobretot les expulsions dels porters serà trascendent ja que l’equip haurà de convocar als dos juvenils. Cristian, que ja va jugar amb l’equip durant la pretemporada, principal candidat a ser el titular. Joel aniria a la banqueta.

- Payán segueix sent baixa per lesió, i probablement en tingui per 3 setmanes. Uroz arrossega molèsties tota la setmana però podria arribar.

- A aprofitar l’efecte del Municipal. El Manlleu ha sumat un total de 20 punts a casa. Més, per exemple, que el Rubí (3r classificat) o el Terrassa (5è classificat).

- Amb les grans incògnites de l’equip inicial, apostem per un onze que doni continuïtat als jugadors amb més rodatge dels últims partits.

- Ballús i Ot podrien ser dues de les novetats que presenti Miquel Muñoz en defensa.

UE Vilassar / Equip estancat

- Arriba a Manlleu el cuer de la categoria. Suma només 13 punts i està a 11 de la salvació.

- L’equip menys golejador de la categoria. Amb ñes 23 jornades disputades, el Vilassar ha anotat 9 gols.

- Fora de casa ha sumat 4 punts, els mateixos que el Manlleu, amb una victòria, un empat i nou derrotes.

- Diverses baixes per aquest partit: Romero, Navarro, Borrell i Urbano no jugaran a Manlleu.

- En l’enfrontament de l’anada, victòria del Vilassar per 1-0.

- Manu Moreno tornarà al Municipal. Va jugar a Manlleu les dues últimes temporades.

- Rival directe. La victòria davant el Vilassar es presenta com a totalment obligada pel Manlleu si vol començar a mirar amunt.


Afició, diumenge tots al Municipal!


El partit

- L’àrbitre del partit serà Oliver Castaño Coso. No ha xiulat al Manlleu aquesta temporada, però sí al Vilassar en la derrota al camp del Rubí (3-1)

- La temporada passada el Manlleu es va imposar per 2-1 als del Maresme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada