Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 24 de febrer del 2015

Prèvia J.24: FC Martinenc - AEC Manlleu



AEC Manlleu / Preparats per la batalla

- “Dimecres anem a la guerra i estarem preparats”. Així parlava Miquel Muñoz en roda de premsa després de caure davant el Vilassar i en aquesta línia també es mostrava el capità Archi. L’equip ha de treure orgull.

- La primera de 14 finals. El Manlleu vol impregnar-se del “partit a partit” que transmet el seu entrenador per sortir de la zona baixa.

- Situació límit. Després de la derrota del diumenge, el Manlleu entra en descens per primer cop a la temporada. Té el Gavà a 2 punts i el Martinenc a 3. Una victòria significaria, amb tota seguretat, sortir del descens.

- La història de sempre a domicili. 24 jornades disputades i no s’ha guanyat a fora de casa. Miquel Muñoz va afirmar que “l’equip té moltes ganes de guanyar lluny de Manlleu”. Millorar en aquest aspecte es presenta clau per la salvació.

- Payán segueix sent baixa per lesió, i Martí Soler i Ivan González compliran el segon partit de sanció.

- Archi i Hugo no estaran disponibles. El capità va veure la desena groga de la temporada davant el Vilassar, mentre que Hugo va veure la cinquena. Baixes sensibles.

- Ballús seria el substitut d’Archi i un possible canvi de sistema, amb només dos interiors i l’entrada de Pol Coll, el d’Hugo. Molts números per Aitor per entrar en la seva primera convocatòria.

- Torna Barragán a la porteria. Tot i això, el juvenil Cristian Carbo estarà a la banqueta a causa de la sanció d’Ivan. Bona actuació de Cristian en el seu debut davant el Vilassar amb, atenció, només 16 anys (nascut el 13-08-1998). Una de les grans promeses del futbol base manlleuenc.

- Uroz i Manel Sala, parella d’atac. Els dos jugadors es perfilen com les referències de l’equip al Guinardó. Important millorar en l’encert de cara a porteria.



FC Martinenc / Seguir lluitant per fugir del descens

- Els del Guinardó són ocupen la 16a posició, a només tres punts del descens que marca el Manlleu.

- Molts gols rebuts. Amb una xifra total de 41, són l’equip que ha encaixat més dianes de tota la categoria, empatats amb el Vilassar.

- Importància dels partits a casa. 2/3 dels punts que han aconseguit han arribat al Municipal del Guinardó, amb 5 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Camp de dimensions força reduïdes.

- Baixes importants. Velillas no podrà disputar el partit ja que va ser expulsat la jornada passada. També seran baixa Fortià i Massegú.

- Dos tancs en atac. Un dels grans perills sens dubte del Martinenc serà la seva presència ofensiva amb homes com Elhadji i Marc Masip. Masip, a més, ja sap el que és marcar al Manlleu. Ho va fer amb la Muntanyesa a la darrera jornada de la primera volta.

- Aleix, franctirador a pilota aturada. Ja ho vam poder comprovar a l’anada, però sempre és de rebut recordar la gran capacitat del central per llançar faltes. Caldrà anar amb compte.

- El gol average serà un factor important a tenir en compte. Un empat o victòria manlleuenca deixaria aquest element a favor dels de Miquel Muñoz, ja que el Manlleu va imposar-se per 3-1 a l’anada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada