Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 3 d’abril del 2015

"Mal menor" - Crònica de l'AEC Manlleu 2-2 FC Vilafranca

De menys a més, el Manlleu rescata un punt en el tram final davant el Vilafranca. Després d’una primera part freda, on els del Penedès es van trobar més còmodes sobre el camp, l’equip va reaccionar al segon temps. Manel Sala va tornar a liderar l’equip sent l’autor dels dos gols, el primer d’ells el seu 50è amb la samarreta del Manlleu. Bona actitud, errors puntuals i un punt per seguir treballant de valent.

Manel Sala va marcar el seu gol 50 amb la samarreta del Manlleu / Viu el Manlleu (Arxiu)

Tots els equips saben que, en els primers minuts dels partits cal evitar riscos innecessaris. I així van sortir els dos equips, a no complicar-se la vida i veure cap a on els portava el partit. El Vilafranca va sortir amb les idees clares, conscients de com seria el partit i dificultant el joc als manlleuencs. De fet, durant tot el primer temps els de Miquel Muñoz va haver d’abusar de les centrades a l’àrea per apropar-se a la porteria de Marc Ramírez. Els visitants, en canvi, molt pràctics, van saber aprofitar les concessions manlleuenques. El primer avís arribava al minut 10 en un xut de falta de Santi Triguero que Barragán aturava amb una bona intervenció. A la següent, ja no perdonarien. Sacada de banda del Vilafranca que arribava a dins a l’àrea i allà, entre cames, intents fallits de rebuig i manca de contundència defensiva, la pilota va acabar als peus de Antolinez, que no va perdonar. Xut sec lluny de l’abast d’un Barragán neutralitzat pel bosc de jugadors que tenia al davant. El Manlleu ho va intentar amb més cor que cap durant els primers 45 minuts. Manel Sala, principal referència de l’equip, va ser qui més ho va intentar.

Als vestidors Miquel Muñoz va posar fil a l’agulla. Va modificar l’habitual sistema manlleuenc per introduir un home més de banda, com Pol Coll, obrir el camp, fixar la defensa amb Uroz a l’eix de l’atac i deslliurant a Manel Sala perquè flotés en parcel·la ofensiva. Les variacions van donar molta més força al Manlleu, que va imposar el seu domini en el joc. Manel Sala, còmode en aquesta posició de falsa referència, i amb la sempre habitual bona entesa amb Pol Coll, seguia sent el principal perill manlleuenc. Va disposar de dues bones opcions, la primera un xut escorat i la segona va marxar alta. I a la tercera no va perdonar. Mal refús de la defensa i, des de la frontal, Manel va enviar un potent xut ajustat al pal al que no va poder arribar Marc Ramírez. El Manlleu va créixer i va anar a pel segon gol. Pol Coll va tenir una opció claríssima a passada d’Aumatell que Marc Ramírez va salvar en una de les intervencions de la jornada. I quan l’equip estava més bolcat, gerra d’aigua freda. Una errada en la sortida de pilota acabava als peus de Cuéllar, que s’inventaria un dels gols de la jornada. Jugada individual, es desfà de tres jugadors i gran definició per superar a Barragán per dalt. El Municipal va quedar glaçat i semblava que els punts tornarien a volar de Manlleu. Fins que una nova jugada entre Manel i Pol Coll acabava amb aquest segon tombat dins de l’àrea. Manel assumia la responsabilitat i no fallava, tot i la bona estirada de Ramírez.

Un punt a última hora amb el que Miquel Muñoz no es va conformar. En roda de premsa va afirmar que el vestidor “està fotut perquè volem guanyar cada partit” i lamentava la falta de contundència defensiva. Un motiu més per, diumenge de la setmana que ve, anar a Palamós amb la màxima tensió per tornar a sumar de tres en tres.

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Blanchart (Hugo 78'), Payán, Seuma, Maik, Ivan F. (Pol Coll 45'), Fran (Aumatell 62'), Manel Sala i Uroz.

FC Vilafranca: Ramírez, Albarran, Aitor Casas, Font, Joan, Diez, Bernat, Antolinez (Eric 74'), Medina, Guti (Cuéllar 61') i Santi Triguero (Duran 80'). 

Àrbitre: Gonzales Moreno. TG als locals Archi, Manel Sala i Seuma; també als visitants Joan i Diez. TV al visitant Aitor Casas. 

GOLS: 0-1 Antolínez 17', 1-1 Manel Sala 65', 1-2 Cuéllar 76', 2-2 Manel Sala 83'. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada