Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 14 d’abril del 2015

Prèvia J.33: AEC Manlleu - AE Prat



AEC Manlleu / Sense marge d'error

·La derrota a Palamós va deixar l'equip dos punts per sobre del descens i sense marge d'error. Una derrota amb el Prat podria deixar l'equip en descens a cinc jornades pel final.

·Baixes molt sensibles. La columna vertebral de l'equip no podrà jugar davant el Prat. Archi, sancionat i Seuma i Manel Sala, lesionats, són baixa.

·Toca reaccionar i retrobar el joc. A Palamós, l'equip es va perdre i li va costar molt generar perill. Això s'ha de retrobar.

·4 punts dels últims 15 en joc és una dinàmica molt pobre per un Manlleu que no acaba de treure el cap de la zona perillosa.

·Uroz es postula com a recanvi de Manel Sala en punta d'atac. Fortet o Aumatell serien la segona opció, però no la contemplem d'inici, sinó de revolsius.

·Blanchart tornarà a la titularitat novament per sanció d'Archi, que amb 15 targetes grogues cumplirà el tercer cicle d'amonestacions.

·Si Pol Coll, Martí Soler o Joan Muntada veuen una targeta groga no jugarien el diumenge al camp de la Pobla de Mafumet.

AE Prat / Lluitant pel quart lloc

·El conjunt pratenc lluita amb Figueres, Terrassa i Rubí per una plaça de play-off. De moment la tenen en propietat.

·Només una derrota en els últims 15 partits (o dues en els darrers 21 partits) avalen un conjunt a l'alça. Ferm candidat al play-off si segueix amb aquesta regularitat.

·Fa cinc partits que no aconsegueixen guanyar a domicili (4E-1D). Última victòria, 0-2 al camp del Masnou el 18 de gener.

·L'equip, més defensiu que ofensiu, no deixar que el rival generi moltes ocasions de gol.

·En atac, Pedro Bilbao es mostra com un dels homes més perillosos pels pratencs. Desquilibri i velocitat per la banda: un punyal per la banda.

·Sebas, Juli i Manolo Bueno seran baixes per lesió. Aquest últim, clau per desequilibrar el partit de la primera volta.


El partit

·L'àrbitre del partit serà Daniel López Morente.

·El partit, declarat amb ENTRADA GRATUÏTA.

·En el partit de la primera volta, el resultat va ser de Prat 2-1 Manlleu.

·L'últim precedent al Municipal data del 15 de gener del 2012. El Manlleu es va imposar al Prat per 2 gols a 0. Gols de Baruc i Albert Criado.

·No és la primera vegada que el Manlleu juga un dimecres al Municipal aquesta temporada. L'últim precedent, 8 d'octubre, jornada 7: Manlleu 2-4 Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada