Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 13 d’abril del 2015

"Negats" - Crònica del CF Palamós 1-0 AEC Manlleu

Si a hores d’ara a Manlleu sabem alguna cosa és que es patirà fins l’últim minut del darrer partit per salvar la categoria. El passat diumenge el Manlleu va caure contra un Palamós que només va fer una cosa millor que els de Miquel Muñoz: ficar la pilota a dins. Partit fluix, de poques ocasions clares i amb molt en joc, que es va acabar resolvent amb una falta evitable a la frontal de l’àrea. L’exmanlleuenc Cristian Del Moral donava aire al Palamós i estreny el cinturó al Manlleu. Queden 6 finals i l'equip les competirà. 

Manel Sala no va tenir sort de cara a gol / Viu el Manlleu - Arxiu


En el primer temps el domini del partit va estar repartit. Si bé el Palamós va sortir més animat i amb capacitat per assumir el control del partit, el Manlleu, més centrat en tasques defensives, va anar millorant amb el pas dels minuts. Els de Miquel Muñoz tenien problemes en la sortida de pilota i moltes de les ocasions locals arribaven en pèrdues evitables en aquesta faceta. Del Moral i Moha van ser dels homes més actius pels de l’Empordà, destacant sobretot un xut de Moha des de fora de l’àrea que Barragán va salvar amb una vistosa estirada. El Manlleu confiava les seves millors ocasions a les botes de Manel Sala. El pitxitxi de Tercera, que arribava de dos partits consecutius marcant, no va tenir la seva millor tarda i la falta d’encert en els metres finals.

A la represa el partit seguia la mateixa tònica. Sense un domini aclaparador per part dels dos equips i amb poc capacitat per generar perill per part dels dos equips, el partit s’encaminava cap al 0 a 0. Miquel Muñoz va buscar més profunditat ofensiva amb l’entrada de jugadors com Uroz i Aumatell. Precisament Uroz va disposar d’una de les bones arribades manlleuenques en el segon temps, però la seva jugada per banda la va refusar la defensa. Poc encert ofensiu per part del Manlleu i també pel Palamós. Sergi Arimany quasi no va intimidar les immediacions de Barragán en el segon temps, fins que van trobar-se una concessió defensiva del Manlleu que no van desaprofitar. A falta de menys de 10 minuts pel final, l’àrbitre assenyalava falta sobre Sergi Arimany just a la frontal de l’àrea. Posició ideal per un especialista a pilota parada com Del Moral, que va superar Barragán amb un xut potent i col·locat a l’escaire del pal curt de la porteria manlleuenca.

Amb el gol en contra el Manlleu va sortir a cremar les naus, i l’empat podria haver arribat en alguna de les pilotes penjades a l’àrea del Palamós. Entre un mar de cames, els empordanesos se’n van escapar i van emportar-se 3 punts que els hi encaren molt la salvació. El Manlleu, per la seva banda, no li queda més que seguir encarant els partits com finals. I ho faran. La propera serà dimecres, a casa, davant el Prat. Una bona oportunitat per posar remei al mal gust de boca amb el que es va quedar l’equip ahir a Palamós.

Fitxa tècnica

Palamós: Bayona, Elies (Herrera, 63'), Cano, Morales (Medina, 63') Subi; Matamala, Venzal, Moha, Del Moral; Manga (Amós Gasca, 66') i Arimany.

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Ballús, Payán, Iván Fernández (Fortet, 83'), Maik Molist, Martí Soler (Uroz, 63'), Pol Coll; Hugo (Aumatell, 80') i Manel Sala.

Gols: 1-0 (82') Cristian del Moral.


Àrbitre: Calle Martínez. T.G.: Als locals Cano, Morales i Manga i als visitants Pol Coll i Archi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada