Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 10 d’abril del 2015

Prèvia J.32: CF Palamós - AEC Manlleu



AEC Manlleu / Tres punts molt importants abans del 'tourmalet'

·Ricard Seuma, baixa segura per lesió (distanció al genoll). Manel Sala, serà dubte fins a última hora per culpa d'una petita fisura al dit del peu.

·Una possible baixa de Manel Sala, sensible. El jugador es mostra en un bon estat de forma i afinat de cara porteria.

·És probable que el golejador del Manlleu no jugui d'inici i Uroz passaria a jugar en punta i no tan escurat a la banda, com els últims partits.

·El camp gros de Palamós pot fer preveure un joc més per terra que per aire. Segurament un jugador tècnic com Hugo pot entrar en escena com a titular i més amb la baixa de Seuma.

·La política de 'rotacions' de Miquel Muñoz a l'hora de desconvocar, imprevisible. Pocs són intocables i encertar-ho és una 'odissea'.

·Partit especial per Maik Molist, que torna a Palamós, equip el qual va defensar la temporada passada.

·Archi, Martí Soler i Muntada són els dos jugadors aparcebuts de sanció. Si veuen una targeta no jugarien el proper dimecres a casa davant el Prat.

·Després d'aquest partit, el Manlleu iniciarà el seu particular 'tourmalet' fins a final de lliga: Prat, Pobla, Rubí, Europa, Peralada i Muntanyesa, per aquest ordre, els rivals que li queden al conjunt manlleuenc.

CF Palamós / Escapar-se davant un rival directe

·Joan Mármol, entrenador, tindrà a disposició TOTS els jugadors de la plantilla. A excepció de contratemps d'última hora, l'equip no té ni sancionats ni baixes mèdiques.

·El conjunt palamosí acumula 5 partits sense perdre (2 victòries - 3 empats).

·Els números del Palamós a casa són discrets: 5 victòries en 15 partits i 19 gols a favor.

·Compte amb Sergi Arimany El corpulent davanter palamosí acumula ja 12 gols a la lliga i és el màxim referent del conjunt empordanès.

·Amb una victòria, el Palamós quedaria amb 42 punts i faria un pas pràcticament definitiu per assolir la permanència a la categoria.



El partit

·L'àrbitre del partit serà Raul Calle Martínez.

·El partit de la primera volta va acabar amb el resultat de Manlleu 3-3 Palamós.

·La temporada, el partit a l'Empordà va acabar amb el resultat de Palamós 2-2 Manlleu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada