Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 17 d’abril del 2015

Prèvia J.34: CF Pobla de Mafumet - AEC Manlleu



AEC Manlleu / Novament, final

·L'equip només ha sumat 1 victòria en els últims 6 partits. Xifres molt pobres que deixen l'equip tres punts per sobre el descens.

·Tot i això, símptomes positius en l'empat davant el Prat (2-2) dimecres i amb bona sintonia per encarar el partit davant el líder.

·Manel Sala seguirà sent baixa pel partit per lesió, igual que Seuma. Aitor i Martí Soler tampoc podran jugar, ja que estan sancionats.

·Sense Manel Sala, Uroz tornarà a ser la referència ofensiva. Davant el Prat va ser el millor i vol seguir sent determinant.

·El mig del camp, una incògnita. Davant el Prat va sorprendre l'entrada d'Aumatell de migcampista i Hugo no va jugar ni un minut. Segurament, diumenge podria ser al revés.

·L'altre gran dubte de l'alineació és la banda dreta de l'atac. Aumatell té números d'entrar i tenir continuitat, tot i que va acabar el partit davant el Prat tocat, està disponible.

·L'equip recupera un puntal, Archi, que torna després de cumplir un partit de sanció.

·Si Pol Coll o Joan Muntada veiéssin una targeta groga, no podrien jugar la setmana que ve davant el Rubí.

CF Pobla Mafumet / El campionat en 4 dies

·L'equip dirigit per Martín Posse és a dia d'avui el líder de la categoria amb 61 punts, 1 punt per sobre de l'Ascó.

·Amb una victòria davant el Manlleu i una dimecres davant el Santfeliuenc, com a mínim quedarien 4 punts per sobre el segon classificat, un pas molt important per aconseguir el campionat.

·Només han perdut 7 partits en tot el campionat, però en les últimes 7 jornades han caigut derrotats 3 vegades, dos dels quals a casa, davant Gavà i Europa.

·La contundència a l'hora de definir és una de les seves armes amb jugadors com Emaná o Álvaro Fernández, màxim golejador de l'equip (7 gols).

·Tot i això, el punt fort de l'equip és la porteria. Alberto Varo és el porter menys golejat de la categoria (24 gols en contra) i és peça clau pels èxits de l'equip.

·L'equip ha patit aquests dies la baixa de Sergi Moreno de l'equip, un dels referents en atac del conjunt tarragoní.

·La Pobla no té cap sancionat pel partit. Lesionats tampoc, a excepció de novetat d'última hora.


El partit

·De moment no hi ha àrbitre pel partit. A la FCF no ho posa. Ves a saber...

·En el partit de la primera volta, Manlleu 2-0 Pobla Mafumet

·La temporada passada, Pobla 0-0 Manlleu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada