dilluns, 5 de maig del 2014

"Punt treballat"
Crònica del CF Palamós 2 - 2 AEC Manlleu

Manel Sala i Masó, protagonistes al segon gol manlleuenc / Viu el Manlleu

El Manlleu treu un bon punt de Palamós, en un partit on cap dels dos equips s'hi jugava res i on Masoliver, Uri Martínez i Manel Sala acaben tocats. El conjunt de Jordi Dot tanca la temporada fora de casa, on es va mostrar invencible a la primera volta i més vulnerable a la segona, això si sent un dels grans visitants de la categoria.

El partit

1a Part
La primera part va ser molt entretinguda. Dubtes teníem per saber com sortirien dos equips ja salvats a la categoria, i al minut 3 de partit ja es van esvair. Penal clar sobre Uri Martínez en la primera jugada d'atac del Manlleu, que s'encarregava Manel Sala per avançar els manlleuencs al marcador. A partir d'aquest gol, els locals van tenir molts bons minuts i van anar a l'atac sobretot mitjançant Pugui. Al minut 14, un xut de falta d'ell mateix va fer volar a Iván González, novament titular per la sanció a Barragán, que enviava la pilota a còrner. Enorme aturada que va contrarestar amb la següent jugada, quan a l'intentar agafar la pilota del córner aquesta se li va escapar de les mans i va aprofitar Cunill per fer l'empat al marcador. El Manlleu va aconseguir tornar a equilibrar el partit sobretot amb arribades a peus dels 4 homes d'atac, Manel Sala, Masó, Fortet i Uri Martínez tots quatre completant una gran primera meitat. Després d'insistir i de tenir ocasions, Manel Sala feia el seu segon gol i tornava a avançar el Manlleu amb un fort xut des de la frontal de l'àrea.
Abans del descans però, el partit es va tornar a equilibrar amb el segon dels tres penals que hi va haver en el partit. Penal molt innocent de Putxi al minut 43, que Javi Revert s'encarregava de transformar.
El partit arriba al descans amb empat a 2 després d'una bona primera part de tots dos equips.

Martí Bartrina li va treure un excel·lent xut a Uri / Viu el Manlleu
2a Part
El segon temps no va ser tant atractiu com el primer. Els dos equips van sortir molt més relaxats al terreny de joc. El Manlleu va treure Joan Muntada per intentar donar més profunditat a la banda i al minut 53 va caure el segon lesionat, Manel Sala, que es va haver de retirar a causa d'un cop al bessó. Amb la sortida del davanter del camp, el conjunt de Jordi Dot no va arribar amb claredat a la porteria local. El Palamós tampoc va crear excessiu perill a la porteria manlleuenca, fins al minut 75. Penal inexistent de Gely per mans -quan les tenia enganxades completament al cos-, que significava que els palamosins podrien avançar-se per primer cop al marcador en tot el partit i de manera molt probable emportar-se els tres punts. Però el penal llençat per Javi Revert va ser aturat per Iván González que es treia així l'espina del primer gol dels locals.
Abans del penal, Uri Martínez queia lesionat després que en un sprint notés una forta punxada darrera la cuixa. Sembla una lesió muscular important.
El partit va morir amb empat a 2 i deixant els dos conjunts satisfets pel punt guanyat.
Ramon Masó va estar molt actiu sobretot a la primera part / Viu el Manlleu

El Manlleu prepararà aquesta setmana l'últim partit de lliga davant la Rapitenca, un partit que per mutu acord entre els dos clubs és molt probable que es jugui dissabte a les 17h. Serà l'últim partit de Jordi Dot a la banqueta del Manlleu així com també d'alguns jugadors que puguin marxar aquest estiu.

Fitxa tècnica

Palamós: Martí Bartrina, David Malo, Chicho (C) (Maik Molist, 61'), Marc Guilana, Subi, Cunill, Raul Calvo (Marc Vila, 78'), Ritxi (Badre, 76'), Pugui, Javi Revert i Arimany.

Manlleu: Iván González, Masoliver (Ot, 20'), Archi, Gely (C), Juanjo (Muntada, 45'), Ramon Masó, Putxi, Seuma, Uri Martínez, Manel Sala (Moha, 53') i Fortet.

Gols: 0-1, Manel Sala (3', -p-); 1-1, Cunill (14'); 1-2, Manel Sala (38'); 2-2, Javi Revert (43' -p-)

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Suficient. Va amonestar amb targeta groga el local David Malo (81') i el visitant Archi (78').

MMVP del Palamós - Manlleu

Aquest setmana, donem els punts a:

3 Punts a... MANEL SALA: Retrobat. Feia 10 jornades que el golejador del Manlleu no veia porteria. Des del golàs al camp de l'Europa, Manel Sala no acabava d'estar fi. A Palamós, vam tornar a veure una de les seves millors versions. A part d'anotar els dos gols, tots els atacs passaven pels seus peus i provocava una clara sensació de perill.

2 Punts a... URI MARTÍNEZ: Desafortunat. Feia jornades que no veiem un Uri tant actiu com en els minuts que va disputar a Palamós. Ràpid, àgil i tècnic, va necessitar tres minuts de partit per provocar un penal. Mal de cap per la defensa pels seus ràpids moviments, va ser un complement perfecte per Fortet, que també va realitzar un bon partit. La gran notícia negativa, la seva important lesió muscular que el deixarà inactiu un temps.

1 Punt a... IVÁN GONZÁLEZ: Rectificador. Volava per refusar a córner un excel·lent xut de falta dels locals, i al següent córner realitzava la pífia del partit. Lluny de baixar el cap, el partit li va donar la segona oportunitat, aturant un penal a Javi Revert a la segona meitat evitant així la derrota del Manlleu.

Manel Sala, millor jugador del Manlleu a Palamós / Viu el Manlleu

Les declaracions de Jordi Dot

·"El partit ha estat una mica el que ens ha passat a la segona volta. Hem anat amb el marcador a favor, però donem regals. Regalem gols. Si vas a la mitja part 0-2 és un partit fàcil a la segona part."

·"A la segona part hem baixat, és normal. La calor, és un camp gran, tothom està més relaxat tot i que es vulgui evitar. Acabant amb 10 ho teníem més difícil. La clau ha estat la primera part que hem regalat els dos gols."

·"Els he felicitat ja que han pencat i han corregut. Han competit i penso que era un partit per guanyar. Me'n vaig content perquè el Manlleu ha sortit a guanyar i no puc demanar res més."

·"Estem tenint moltes baixes.  En Manel Sala en principi ha d'estar per l'últim partit i l'Uri ja tenia molèsties i avui s'ha trencat. En Masoliver ha notat un espetec al pubic. Haurem de tirar del juvenil davant la Rapitenca. Per això hi ha futbol base. Per desgràcia hem acabat amb 8 baixes la temporada."

·"Amb la victòria la setmana que ve podem arribar als 50 punts. Per això lluitarem i a més per acabar amb una victòria davant l'afició que no ha vist un bon futbol aquest any al Municipal. Pels que marxem, també volem acabar amb una victòria."