Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 29 de maig del 2014

Òscar Gely penja les botes


El ja ex-capità de l'AEC Manlleu ha decidit que es retira com a futbolista per motius personals als 31 anys. Ha estat una decisió inesperada per molts però ben estudiada pel propi jugador, que deixa el club després de 6 temporades jugant a un molt bon nivell.



Òscar Gely en el seu últim partit defensant la samarreta manlleuenca / Viu el Manlleu



Òscar Gely ha estat un dels grans artífexs i referents de les últimes temporades al primer equip de l'AEC Manlleu. Ha defensat la samarreta manlleuenca durant sis temporades i ara ha deicidit no només deixar el club, sinó també el futbol.

La seva trajectòria com a jugador amateur va començar a l'EC Granollers, d'on va sortir-ne del juvenil per pujar al primer equip. Després, va passar un any pel Cornellà i un altre per l'Europa per acabar la temporada 2008-2009 fitxant pel Manlleu fins a dia d'avui. 


Trajectòria d'Òscar Gely / Viu el Manlleu


Al Manlleu les ha vist de tots colors. Segurament els millors partits els recorda en les dues fases d'ascens a Segona Divisió B que va disputar amb el conjunt manlleuenc les temporades 2011-2012 i 2012-2013. 

Un jugador totalment polivalent. A Manlleu l'hem vist de central i també de migcampista, depenent de la temporada i de l'entrenador. Unes posicions vitals per aquest Manlleu, que necessita homes durs i físics com Gely per treure bons resultats.

Amb la marxa de Dani Planagumà la temporada 2011-2012, Òscar Gely va agafar el braçalet de capità. Mai li ha pesat més del compte i ha estat a l'altura de les circumstàncies. Ha estat tot un líder aquestes dues últimes temporades sobre el terreny de joc, posant-se en nombroses ocasions l'equip a l'esquena com ha de fer el gran capità.

Fa unes setmanes, valorava la temporada a Viu el Manlleu en aquesta entrevista.

Només ens queda donar les gràcies a Òscar Gely per aquestes magnífiques temporades que ens ha brindat a la gent de l'AEC Manlleu. 


Moltes gràcies, capità!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada